Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 51.

Thesis

Φιλιππίδου, Ζαχαρένια (2020) Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκότσης, Παναγιώτης (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών παστεριωμένου γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κλώπας, Αναστάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "κεφαλοτύρι" που πωλούνται επί ζύγιω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λαμπρίδου, Αικατερίνη and Ρούντου, Ελευθερία and Σταμπούλογλου, Μαρία (2020) Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιαζιτζή, Στυλιανή Ελευθερία (2020) Εκχύλιση βιοδραστικών συστατικών σε αψεφήματα βοτάνων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραβατάκης, Κωνσταντίνος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλυβιώτης, Αθανάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "γκούντα" που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπακόλας, Θεόδωρος (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών συσκευασμένων προϊόντων κρέατος (παριζάκι). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστίδου, Μαρία and Ψούνη, Αναστασία (2020) Η επίδραση της προσθήκης Sideritis Scardica στο σιτηρέσιο αυγοπαραγωγών ορνίθων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αυγών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζελέπης, Ηλίας (2020) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος μακράς διαρκείας (U.H.T.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παράσογλου, Βανέσσα - Κάλια and Ασημούλας, Μάριος - Αλέξανδρος (2019) Παραλλακτικότητα στη χημική σύνθεση και διατροφική αξία παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γανίκας, Γεώργιος (2019) Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του βόειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιάββα, Ζωή (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού φέτας που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσίκα, Καλλιρόη (2018) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικηφόρου, Γεώργιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τατσιοπούλου, Ελένη (2018) Φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών μελιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κιρκμαλής, Παύλος (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών βιολογικής εκτροφής που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηλία, Νίκη (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά της καπνιστής πέστροφας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χασάν, Μεχμέτ (2017) "Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσινασλανίδου, Δήμητρα (2017) Προσδιορισμός φαινολικών ενώσεων και αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων κακάο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικολαϊδου, Άννα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά μελιού από μελισσοπαραγωγούς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νότε, Χριστίνα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου "αχυρώνα" που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλάκας, Προκόπης (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου «Ελευθέρας Βοσκής» που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδου, Θεοδώρα (2017) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων που παρασκευάζονται σε κρεοπωλεία της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαχατζή, Σεβαστή (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού που παράγονται στο Νομό Σάμου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζέμου, Μυρσίνη (2016) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης παραδοσιακού λουκάνικου με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου (NIR)- δημιουργία καμπύλης βαθμονόμησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαλάκας, Αντώνιος (2015) Η χρήση των στέμφυλων οινοποιίας στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παραγόμενου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Υψηλάντη, Άννα (2015) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού από καταστήματα πώλησης τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαστρογιάννη, Μαρία (2015) Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Συτιλίδης, Πέτρος (2015) Η επίδραση του γενότυπου στο χρόνο ζωής του πρόβειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπογκντάνη, Άννα (2015) Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραμάνος, Πασχάλης (2015) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρητίδου, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μάντζιος, Ξενοφών (2014) Χημική σύνθεση και περιεκτικότητα σε χοληστερόλη κρέατος ωοτόκων ορνίθων χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χώτος, Μιχαήλ (2014) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαράφης, Σταύρος (2014) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης ορνίθειου κρέατος (m.pectoralis major) με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου με ανάκλαση (NIR)-Δημιουργία καμπύλης αναφοράς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδης, Δημήτριος (2013) Τυποποίηση, συντήρηση και ποιοτικός έλεγχος μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρόκος, Γεώργιος (2013) Έλεγχος ποιότητας παραγωγής και διακίνησης ελαιόλαδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χάρος, Νικόλαος (2013) Ποιότητα και υγιεινή αλιευμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσελέπη, Ελένη (2013) Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσώτση, Δήμητρα (2013) Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθιου κρέατος μηρού (m. biceps femoris). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιαμάτρα, Ελένη (2013) Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραφωτιάς, Κωνσταντίνος (2012) Τεχνολογία και ποιότητα αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδοπούλου, Κυριακή (2012) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αβγών ορνιθών χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ερνίκογλου, Μελαχροινή (2011) Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπούντα, Μαρία (2011) Η χρήση του μελισσόχορτου (Melissa officinalis L.) σε κρεοπαραγωγά ορνίθια βιολογικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα (2010) Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Χριστίνα (2009) Υγιεινή και ποιότητα πρόβειου γάλακτος - προϊόντα πρόβειου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανούσου, Γιαννούλα (2008) Ο ρόλος του λίπους στην ποσότητα του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Αλίκη (2008) Οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νάτσου, Ευγενία (2008) Παράγοντες που επηρεάζουν την τρυφερότητα στο κρέας διεργασίες τεχνητής τρυφεροποίησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Tue May 18 01:20:15 2021 EEST.

Created by  Elidoc

To Top