Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων

Μαστρογιάννη, Μαρία (2015) Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap18_2015.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (634kB)

Abstract

Στην παρούσα εργασία παρουσιάζονται τα κύρια σημεία του κλάδου των κατηγοριών και τεχνολογίας των κρεατοσκευασμάτων. Γίνεται αναφορά στο εμπόριο των προϊόντων του κρέατος από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι σήμερα, καθώς για την κατανάλωση και για την εγχώρια παραγωγή της αλλαντοποιίας. Στη συνέχεια αναφέρονται αναλυτικά οι κατηγορίες των αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων,από ποια χαρακτηριστικά αποτελούνται ,από ποιες αλλοιώσεις προσβάλλονται και τέλος με ποιόν τρόπο συντηρούνται. Παρουσιάζονται με πλήρη λεπτομέρεια όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την παρασκευή των αλλαντικών καθώς και την τεχνολογία τους.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κασαπίδου Ελένη
Uncontrolled Keywords: Τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων, Κρεατοσκευάσματα, Αλλαντικά
Subjects: Κ > Κρέας
Τ > Τεχνολογία τροφίμων
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 24 Mar 2016 13:44
Last Modified: 24 Mar 2016 13:44
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/7941

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top