Items where Subject is "Π > Ποιοτικός έλεγχος"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Γ | Δ | Ε | Ζ | Θ | Ι | Κ | Λ | Μ | Ν | Π | Ρ | Σ | Τ | Υ | Φ | Χ | Ψ
Number of items at this level: 233.

Α

Αγοράκης, Σταύρος (2009) Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αιμονιώτης, Αναγνώστης (2006) Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησιας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανδρουλάκη, Αικατερίνη (2008) Τα πρότυπα AGRO 2-1 AGRO 2-2 ΚΑΙ EUREPGAP εφαρμοσμένα στις καλλιέργειες τομάτας και καρότου αντίστοιχα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αντωνίου, Ιωάννης (2006) Από ποιους παράγοντες επηρεάζεται η ποιότητα της ζάχαρης από την πρώτη υλη μέχρι το τελικό στάδιο παραγωγής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αντωνίου, Ιωάννης (2010) Παραγωγή και ποιότητα αλλαντικών της εταιρίας Β.Ι.Κ.Η. Εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αντωνοπούλου, Βαρβάρα (2004) Τεχνική πωλήσεων σε τυροκομείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αποκρημιώτη, Ζωή (2017) Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αποστολάκη, Κυριακή (2010) Παραγωγή – ποιότητα ελαιολάδου και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή = Production – quality of olive oil and the applied system to ensure the quality for the consumer’s health and safety. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αρβανιτάκης, Σπυρίδων (2014) Μελέτη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης LOUNGE BAR. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αργύρης, Ευάγγελος (2012) ISO 22000:2005 σε σύγχρονο διφασικό ελαιοτριβείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βέσκος, Δημήτριος (2012) Εξάπλωση προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΠΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. των 27 χωρών(1996-2011). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βήττα, Στυλιανή (2009) Ο ρόλος ζυμών και βακτηρίων στην ποιότητα και το άρωμα του κρασιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βίτσου, Βικτώρια (2008) Οι διαδικασίες ποιότητας "εκπαίδευση προσωπικού πωλήσεων" και "διαχείριση πελατών εξωτερικού" στα πλαίσια της ένταξης του συστήματος EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαγγέλη, Αικατερίνη (2009) Οργάνωση εργαστηρίου ελέγχου ποιότητας ελαιολάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαλκάνη, Μαρία (2015) Παραγωγή λευκού οίνου και ποιοτικός έλεγχος αυτού με μέτρηση δείκτη pinking. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαρελά, Χριστίνα (2009) Νομικές απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου σε χυμό πορτοκάλι και εργαστηριακοί έλεγχοι σε BRIX, PΗ και οξύτητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βιδάκη, Χαρίκλεια (2011) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων φυτικών ελαίων μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάσση, Αρετή (2010) Ποιότητα και ασφάλεια νωπών φρούτων, λαχανικών και μεταποιημένων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάχου, Ελένη-Δήμητρα (2009) Παραγωγή ζύθου και εργαστηριακοί έλεγχοι που αφορούν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γαλαζούδη, Βασιλική (2012) Συσκευασία κρέατος για λιανική και χονδρική πώληση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γατσούλη, Ελένη (2015) Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος του τυριού "μανούρι". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεράρδη, Σταματίνα (2009) Εξέταση ποιοτικών παραμέτρων καταλληλότητας πόσιμου νερού στις νησιωτικές περιοχές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργίου, Κωνσταντίνα (2008) Οι διαδικασίες ποιότητας ενδοκοινοτικού εμπορίου στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στον κλάδο της κρεατοβιομηχανίας: η περίπτωση της Κύπρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργιάδου, Πολυξένη (2010) Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκα, Φανή (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε νωπά & κονσερβοποιημένα ροδάκινα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκου, Αλεξάνδρα (2006) Διασφάλιση υγιεινής συστήματος (HACCP) κατά την παραγωγική διαδικασία του επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιατζιτζίδου, Ευδοξία (2006) Μελέτη HACCP-ISO 9001:2000 της βιομηχανικής μονάδας ζάχαρης του εργοστασίου Πλατεός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκέκα, Αναστασία (2010) Ποιοτικός έλεγχος των α’ υλών στα πλαίσια του συστήματος HACCP σε βιομηχανία εφοδιασμού εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκίνη, Γεωργία (2010) Παραδοσιακά προϊόντα στην περιοχή των Ιονίων Νήσων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκίνος, Γεώργιος (2010) Ποιοτικός έλεγχος πόσιμου νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα (2010) Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γουδερού, Παρασκευή (2010) Έλεγχος ποιότητας στα είδη μαρουλιών Romaine και Iceberg πριν και μετά τη συγκομιδή τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γουργιώτη, Όλγα (2010) Η συμπεριφορά των καταναλωτών απέναντι στα γαλακτοκομικά προϊόντα = The behaviour of the consumer towards dairy products. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γρηγορίου, Απόστολος (2010) Η στάση των καταναλωτών προς τα βιολογικά προϊόντα στο Νομό Τρικάλων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γρηγορόγλου, Κωνσταντίνος Γρ. (2019) Ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων απόσταξης πετρελαίου. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γώγου, Ζαφειρούλα (2003) Αξιολόγηση ποιότητας μεταποιημένου βαμβακιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δίγκα, Αναστασία (2006) Ποιότητα αλλαντικών. Σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δαλκράνη, Χριστίνα (2009) Εφαρμογή του ISO 9001:2000 σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Σοφία (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP στα κονσερβοποιημένα ροδάκινα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούπκαρη, Γεωργία (2005) Ποιοτικός έλεγχος παραγωγής = Production's quality control. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δρίτσα, Ελένη Ι. (2009) Οι διαδικασίες πιστοποίησης και ελέγχου ποιότητας στις επιχειρήσεις παραγωγής οπωροκηπευτικών που προορίζονται για τις διεθνείς αγορές με βάση το πρότυπο EN ISO 9001:2000. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δρούγκα, Αρχοντία (2006) Παραγωγή και ποιότητα άρτου – αρτοσκευασμάτων από την εταιρεία Κατσέλης Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ε

Εκουτσίδου, Ελευθερία (2018) Φυσικές χρωστικές ως πρόσθετα στη διατροφή εκτρεφόμενων ιχθύων, εμπορική σημασία και ενδεχόμενες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Εμμανουηλίδου, Ελένη (2009) Εργαλεία ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ερνίκογλου, Μελαχροινή (2011) Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ευσταθιάδου, Ελένη (2017) Ποιοτικός Έλεγχος γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζιώγας, Ιωάννης (2012) Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θ

Θεοδοσιάδη, Καλλιρρόη (2009) Παραγωγή κασεριού στη βιομηχανία γάλακτος «ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε.» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ι

Ιάκωβος, Παρασκευάς (2008) Ποιότητα νερού λεκάνης Σαριγκιόλ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιακωβίδου, Φανή Α. (2017) Ανάπτυξη ενός νέου δείκτη ποιότητας υδάτων: βασισμένος στη γνώμη των ειδικών και στην ισχύουσα νομοθεσία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδης, Γεώργιος (2006) Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την παραγωγή φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδου, Άννα-Σοφία (2009) Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας με βάση το πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οινοποιίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδου, Βασιλική (2008) Η ανάπτυξη και η εφαρμογή των διαδικασιών ποιότητας: Διαχείριση πελατών και διαχείριση προμηθευτών στα πλαίσια της ένταξης του συστήματος ISO9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κάλλη, Γιαννούλα (2003) Παραδοσιακή φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κάργα, Όλγα (2009) Παραγωγή και εμπορία ακτινιδίων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κέντσα, Τάνια (2008) Ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και στα τελικά προϊόντα των προϊόντων ζύμης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κήττα, Αφροδίτη (2010) Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κίτσου, Διονυσία (2017) Παραγωγή κονσερβοποιημένων ροδάκινων και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλαμαρά, Κονδυλένια (2009) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλογερίδου, Όλγα (2008) Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες ποιότητας, στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου των ιατρικών εργαλείων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλοφώνου, Κωνσταντίνα (2012) Μελέτη και σύνταξη εγχειριδίου οδηγιών χρήσης συσκευής για την απόκτηση πιστοποίησης CE. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καντάτσιου, Κερασιά Δ. (2017) Έλεγχος ποιότητας πόσιμου νερού με τη χρήση δεικτών: η περίπτωση του Δήμου Βόλου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καράγκιολη, Νομική-Ειρήνη (2004) Αλλαγή επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραγιάννη, Δήμητρα (2012) Ποιότητα: εργαλεία και μέθοδοι μέτρησης αυτής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραγιάννη, Φωτεινή (2017) Ποιοτικός έλεγχος νωπού γάλακτος- Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της ΟΜΧ, με τη συσκευή μ-TRAC. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραγιάννης, Κωνσταντίνος (2018) Δείκτες αλλοίωσης ιχθύων, μικροβιολογικοί & χημικοί : microbiological & chemical spoilage indicators of fishes. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραδημήτριος, Νικόλαος (2008) Συστήματα Διαχείρισης της ασφάλειας των Τροφίμων (ΣΔΑΤ): η μετάβαση από το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416:2000 στο νέο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρακάση–Φεστερίδου, Άννα (2010) Η στάση των καταναλωτών ως προς τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας HACCP και ISO 9001:2000 = Consumers’ attitude about quality assurance systems, HACCP and ISO 9001:2000. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρακουγιουμτζής, Δημήτριος (2013) Συστήματα ποιότητας αγροτικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραμάνος, Πασχάλης (2015) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρανίκα, Μαρία and Πατερογιαννάκη, Αγάπη (2011) Η εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης EN ISO 9001:2008 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου της παραγωγής - εμπορίας ετοίμων ενδυμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραφυλλίδου, Σωτηρία (2011) Ποιότητα προϊόντων παγωτού από την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγειά του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσαντώνη, Μαγδαληνή (2009) Η μεταρρύθμιση της κοινής αμπελοοινικής αγοράς στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολίτικης (ΚΑΠ). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσαρού, Μαρία (2010) Παραγωγή - ποιότητα μελιού από τον Γ.Σ. «ΣΙΘΩΝ» και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσιάδα, Δέσποινα (2005) Ποιότητα προϊόντων νωπού παστεριωμένου γάλακτος από τη βιομηχανία ΔΕΛΤΑ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσούλη, Σοφία (2005) Πρότυπα και νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καττής, Κυριάκος (2008) Χημικές αναλύσεις του ελαιολάδου: μέθοδοι ελέγχου της ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καϊτόζης, Εμμανουήλ (2010) Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες ποιότητας, στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο ISO 9001 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου της παραγωγής δερμάτινων ρούχων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κελεσίδου, Νικολέτα (2010) Παραγωγή και μεταποίηση ροδάκινου με έμφαση στην κονσερβοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κιοσκερίδου, Κυριακή and Ράμφου, Αικατερίνη (2012) Οι Guru της ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κιουρκτσίδης, Νικόλαος and Καραντώνης, Κωνσταντίνος (2008) Σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2000 στην παραγωγή ζάχαρης και υποπροϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κιούκιος, Νικόλαος (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κλαζίδου, Μαρία (2010) Ποιότητα κρεατοσκευασμάτων και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας στο πρότυπο κρεοπωλείο της ΕΑΣ Καστοριάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κολυβάκη, Μαρία (2011) Εμπόριο αγροτικών προϊόντων και ο ρόλος των υπηρεσιών ελέγχου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κορέστη, Μελπομένη (2004) Το σύστημα HACCP και η εφαρμογή του στην παραγωγή μπύρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοσιώρη, Ναταλία (2013) Tα ΠΟΠ ΚΑ και ΠΓΕ προϊόντα και η προώθηση τους μέσω της διαφήμισης στην διεθνή αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοσμίδου, Κλεονίκη (2010) Αειφορικές γεωργικές πρακτικές στα πλαίσια της βιολογικής καλλιέργειας της ελιάς στο Νομό Χαλκιδικής = Sustainable agricultural practices in the context of the organic cultivation of the olives in the perfecture of Chalkidiki. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουλούρη, Μαριάννα (2013) Παραγωγή και ποιότητα αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουρτίδου, Δανάη (2006) Αξιολόγηση ποιότητας μεταποιημένου βαμβακιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρεμυδά, Βασιλική and Παπακώστα, Αποστολία (2008) Οι διαδικασίες ποιότητας : α) αγορά - ποιοτικός έλεγχος α' και β' υλών, β)ενδιάμεσων ή τελικών προϊόντων, γ) έλεγχος και εξαγωγές προϊόντων στις διεθνείς αγορές, στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2000 στις Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ελληνικής φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρόκος, Γεώργιος (2013) Έλεγχος ποιότητας παραγωγής και διακίνησης ελαιόλαδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακού, Παναγιώτα (2004) Σύγκριση προτύπων διαχείρισης ασφάλειας – ποιότητας (ISO 22000 – ΕΛΟΤ ΕΝ 1416 και ISO 22000 – ISO 9001:2000). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωνσταντινίδου, Λεμονιά (2004) Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κώτσιας, Ανδρέας (2007) Πιστοποίηση ποικιλιών φασολιών Καστοριάς: γίγαντες, ελέφαντες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λ

Λέκκος, Νικόλαος (2010) Η εφαρμογή των προτύπων ΕΝ ISO 9001:2000 και ISO 17025, στα ελληνικά εμπορικά πλοία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιανού, Σταυρούλα and Λιανού, Θεοδώρα (2008) Διοίκηση ολικής ποιότητας (ΤQM) για γουνοποιητικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιοντάκη, Μαρία (2008) Παραγωγή – ποιότητα ελαιολάδου και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιουδάκης, Κωνσταντίνος (2008) Στρατηγική Marketing προϊόντων χυμού: η περίπτωση της ΜΕΒΓΑΛ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιούρης, Αχιλλέας (2012) Αρχές οινοποίησης, παράμετροι μετρήσεων WINESCAN στον οίνο και συγκριτική αξιολόγηση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λούβρος, Δημήτριος (2016) Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών και της οξειδωτικής σταθερότητας δειγμάτων ελαιολάδου παραγόμενου στην περιοχή της Κέρκυρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λυμπερόπουλος, Διονύσιος (2009) Παραγωγή και ποιότητα βιολογικού οίνου της αμπελουργικής ζώνης Ηλείας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μήττας, Ιωάννης (2016) Παραγωγή ξινόμαυρου Οίνου "Παλιοκαλιάς" και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μίχογλου, Χρήστος (2010) Η εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 17025 στα εργαστήρια ελέγχων, μετρήσεων και δοκιμών των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου εμπορίας ελαστικών αυτοκινήτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαθιουδάκης, Ελευθέριος (2008) Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαντζιούρα, Μαρία and Πυρίνη, Αικατερίνη (2005) Η αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στον έλεγχο της ποιότητας του προγράμματος της ραδιοτηλεόρασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μανώλης, Άγγελος (2010) Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαργαρίτης, Ιωάννης (2011) Περιγραφή, ανάλυση και τομείς βελτίωσης μιας εταιρείας παραγωγής κουφωμάτων στην Ελλάδα (BILDUS A.E.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρνέρης, Ηλίας (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP στη βιομηχανία παραγωγής παραδοσιακής φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαστρογιάννη, Κωνσταντίνα and Καλταβερίδου, Ανθή (2005) Ιχθυοκαλλιέργειες (μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ματάκιας, Βασίλειος (2007) Μεταποίηση και βιομηχανική επεξεργασία βρώσιμης ελιάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαυρίδου, Άννα (2014) Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας 9000 και περιβαλλοντικής διαχείρισης 14000: εφαρμογή των προτύπων στην εταιρία TECNO PLASTICA HELLAS A.E. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μελετάκη, Ειρήνη (2006) Η πιστοποίηση ενός συστήματος ποιότητας και ο ρόλος της στις εξαγωγικές συναλλαγές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μενεξές, Παναγιώτης (2006) Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από την εφαρμογή ενός συστήματος ποιότητας για τις διεθνείς επιχειρησεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουστεράκης, Κωνσταντίνος (2010) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουχτάρης, Εμμανουήλ (2011) Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπέκας, Ηλίας (2012) Σύγχρονα προβλήματα του αγρο-διατροφικού κλάδου και η εμφάνιση σχετικών οργανισμών-κινημάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπέλλου, Ευαγγελία (2007) Σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 εφαρμοσμένο σε μια εταιρία Third Party Logistics στο χώρο των τυποποιημένων προϊόντων . Δημιουργία του εγχειριδίου ποιότητας της εικονικής εταιρίας Dry Food Partners Logistics S.A. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαζοπούλου, Θεοδώρα (2010) Βιολογικά και κοινά φασόλια Πρεσπών: χαρακτηριστικά, εμπορία και προοπτικές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαροπούλου-Πάτρα, Κωνσταντίνα (2009) Βιομηχανική επεξεργασία της σταφίδας και διασφάλιση ποιότητας της. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαρούδας, Νικόλαος (2005) HACCP επιτραπέζιας ελιάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπεσίρης, Σταύρος (2006) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπογδάνης, Αλέξανδρος (2010) Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπογκντάνη, Άννα (2015) Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπουντούρη, Δήμητρα (2007) Σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας και η συμβολή τους στην εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων (Μ.Υ.Θ.C.S.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπουρδάνη, Ελένη (2006) Το HACCP στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος στο τομέα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων (μπιφτέκι, σουτζουκάκι, κεμπάπ). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπρόελ, Γεώργιος (2006) Σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε επιχείρηση εμπορίας κατεψυγμένων ψαριών και άλλων ειδών αλιείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μυλωνάς, Χρήστος (2013) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νάστου, Ανδρομάχη (2010) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικηφόρου, Γεώργιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικολαϊδου, Σοφία (2010) Παραγωγή και ποιότητα οίνων της αμπελουργικής ζώνης Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νικολαϊδου, Χαρά (2013) Το ελαιόλαδο και η ποιότητα του - αξιολόγηση δειγμάτων αγοράς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ντέμη, Μαρία (2009) Καλλιέργεια βάμβακος και μετασυγκομιστικοί χειρισμοί: επιπτώσεις στην ποιότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ντεμιράς, Μαρία (2008) Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ντούλιας, Ευθύμιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων ανθόμελου από διαφορετικές περιόδους συλλογής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νότε, Χριστίνα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου "αχυρώνα" που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Πίντζου, Μαρία (2008) Ποιοτικός έλεγχος ελαιολάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παγώνη, Άννα-Μαρία (2018) Ποιότητα γάλακτος και ανίχνευση υπολειμμάτων αφλατοξίνων στο γάλα και τα τυριά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλάκας, Προκόπης (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου «Ελευθέρας Βοσκής» που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παναγιωτίδης, Αλέξανδρος (2008) Παραγωγή και ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοσμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παναγιώτογλου, Ειρήνη (2012) Παραγωγή βρώσιμης τυποποιημένης ελιάς ποιότητας και διασφάλιση της ποιότητας από την παραγωγό βιομηχανία της Ε.Α.Σ. Καβάλας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαγεωργίου, Ελένη (2006) Παραγωγή και ποιότητα παστεριωμένων αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια (2010) Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδόπουλος, Βενιαμίν (2008) To HACCP κι η εφαρμογή του στη βιομηχανία παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαθεοδώρου, Βασίλειος (2004) Προϊόντα ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.) και προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης (Π.Γ.Ε.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπακωνσταντίνου, Δημήτριος (2009) Εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε χώρο εστίασης «Εστιατόριο». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη (2016) Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Νικόλαος (2009) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Σοφία (2006) Η διεθνή αγορά ελαιολάδου και η διασφάλιση της ποιότητας και της τυποποίησης ελαιολάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παππά, Μαρία (2006) Παραγωγή και ποιότητα εμφιαλωμένου νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παππά, Ντανιέλα (2006) Παραγωγή και ποιότητα κεφαλογραβιέρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πασχαλίδης, Βασίλειος (2008) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παυλίδης, Θεόδωρος (2018) Παραγωγή και μεταποίηση συμπύρηνου ροδάκινου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Περάκη, Σοφία-Ειρήνη (2005) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγική διαδικασία του παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Περόι, Αντουέλ (2009) Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πετρίδου, Όλγα (2006) Η παραγωγή προϊόντων χαλβαδοποιίας στη χώρα μας – Μακεδονικός χαλβάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πετροπούλου, Αναστασία (2015) Ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πιοβήτου, Μαρία (2015) Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε αρτοποιείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλατανίτης, Γεώργιος (2009) Παραγωγή, ποιότητα βιολογικού ελαιόλαδου και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ποθητού, Μαρουδιά (2005) Ποιοτικός έλεγχος σκυροδέματος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πούλιου, Μαρία and Σκορδά, Ειρήνη (2007) Η εφαρμογή του στατιστικού ελέγχου διεργασίας σε εξαγωγικές επιχειρήσεις πρωτογενούς παραγωγής : η περίπτωση της τσιμεντοβιομηχανία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πρέμπτη, Χριστίνα (2009) Ποιότητα παραγόμενης φέτας στη βιομηχανία γάλακτος της Ε.Α.Σ. Καστοριάς και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Προδρόμου, Παναγιώτης (2018) Έλεγχος ποιοτικών χαρακτηριστικών ανθόμελων από τοπικούς παραγωγούς του Νομού Ιωαννίνων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πυρσού, Ανδρονίκη (2015) Οργάνωση και λειτουργία πρότυπου εργαστηρίου ελέγχου μετρήσεων και δοκιμών σε ιατρικά εργαστήρια με βάση το πρότυπο EN ISO 17025. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρ

Ρίζου, Παναγιώτα (2012) Επεξεργασία και εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού "ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ" και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρεπάνου, Ελισάβετ (2009) Ποιοτικός έλεγχος σιτηρών και αλεύρων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σαββάκη, Μαρία (2006) Ποιότητα λιγνίτη και εκπομπές στερεών σωματιδίων στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για την περίοδο 2000-2003. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαγιάννη, Αναστασία (2010) Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαμαράς, Αστέριος (2005) Marketing plan – σχέδιο marketing: Η περίπτωση της ΣΟΥΡΩΤΗΣ Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαμαράς, Γεώργιος (2005) Η επίδραση των οικολογικών και περιβαλλοντικών παραμέτρων στην ανακατασκευή προϊόντος: θεωρία δυναμικής συστημάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαράφης, Σταύρος (2014) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης ορνίθειου κρέατος (m.pectoralis major) με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου με ανάκλαση (NIR)-Δημιουργία καμπύλης αναφοράς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιώρη, Σοφία (2009) Καλλιέργεια κερασιάς και ροδακινιάς και ποιότητα νωπού προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκαφίδα, Ευαγγελία (2010) Ποιότητα υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιϊας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκευοφύλαξ, Σακελλάρης (2009) Παραγωγή και ποιότητα οίνων της αμπελουργικής ζώνης της Κω. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκορδίλη, Αικατερίνη (2008) Σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε επιχείρηση εμπορίας κατεψυγμένων ψαριών και άλλων ειδών αλιείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκόρδας, Πασχάλης (2006) Πρότυπο διεργασιακής προσέγγισης εταιρίας Logistics, με κριτήριο την ποιότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σμέρου, Αγγελική (2006) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία κρεάτων και πουλερικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σοφλιάδη, Γεωργία (2009) Παραγωγή «Μανουριού» υψηλής ποιότητας από την ΧΩΤΟΣ Α.Ε της Λάρισας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπινθουράκης, Χαράλαμπος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας σε παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Ρεθύμνης και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπυρίδης, Χρήστος (2004) Ποιότητα γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταυριανού, Μαρία (2015) Ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων ελαιολάδου από τη Σίφνο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταύρακας, Παναγιώτης (2005) Οργανισμοί τυποποίησης, προτύπων και κωδικών μηχανολογικού εξοπλισμού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στεφανίδης, Θεοφάνης (2009) Αμπελοοινική δραστηριότητα στο Νομό Φλώρινας: Κτήμα Άλφα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στραφιώτη, Ελένη (2012) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στόικος, Κωνσταντίνος (2008) Εφαρμογή των διαγραμμάτων ελέγχου στον ποιοτικό έλεγχο των γραμμών παραγωγής της επιχείρησης "ΡΑΟΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τάταρη, Φωτεινή (2009) Το κόστος εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης υγιεινής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία στις βιομηχανίες τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταμτελέν, Αναστασία (2004) Σύστημα ελέγχου ποιότητας - διαδικασία πιστοποίησης μεταλλευτικής εταιρίας με το σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9000. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταντούλας, Ιωάννης (2011) Αφλατοξίνη m1 στο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταραμπούσκα, Βασιλική (2010) ISO 22000 HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τατσιοπούλου, Ελένη (2018) Φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών μελιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζάκου, Ελευθέριος (2003) Διοικητική οργάνωση και κόστος εγκατάστασης και εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανική μονάδα παραγωγής παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζιούρα, Ελένη (2008) Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζούμα, Αικατερίνη (2008) Καλλιεργούμενες ποικιλίες σταφυλιών για κρασί στην Ελλάδα και η υφιστάμενη νομοθεσία για το διαχωρισμό των κρασιών με βάση την προέλευση τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζώτζη, Φανή (2003) Γάλα υψηλής παστερίωσης: η σχέση του με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τοκατλίδης, Γεώργιος (2011) Διασφάλιση της ποιότητας των μετρήσεων σε εργαστήριο ελέγχου ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τοκμακίδου, Ζωή Α. (2012) Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες, στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου του μαρμάρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τρεμπίσκας, Γεώργιος (2010) Παρουσία φυτοτοξινών στα τρόφιμα: κατηγορίες, νομοθεσία, προσδιορισμός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάκαλος, Ειρηναίος (2009) Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος βρώσιμων ελιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάνα, Αναστασία (2008) Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσέλιου, Βασιλική (2008) Η εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαχείρισης πρότυπο AGRO 2-1, 2-2 στην καλλιέργεια της ελιάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσέπουρα, Ζωή (2005) Τυποποίηση και νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσακώνη, Αθανασία (2011) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος ζλάτης για την παραγωγή γύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσαούσογλου, Ελευθερία (2012) Ο κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση δημιουργίας γαλακτοβιομηχανίας από την Ε.Α.Σ. Αμυνταίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσαχειρίδου, Σοφία (2005) Η εφαρμογή της διαχείρισης της ασφάλειας κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου από τον τοπικό αμπελώνα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσελέπη, Ελένη (2013) Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσεντόγλου, Θεόδωρος (2008) Διασφάλιση ποιότητας στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιάμη, Αικατερίνη (2006) Το σύστημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης στη καλλιέργεια βιομηχανικού ροδάκινου στον Α.Σ. Άρνισσας (Πρότυπα AGRO 2-1 ΚΑΙ 2-2). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιαντού, Βασιλική-Ξένια (2016) Η εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιατσού, Μαρία (2017) Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιούλη, Αρχόντα (2009) Έλεγχος ποιότητας νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιούνης, Αθανάσιος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης υψηλής ποιότητας στην παραδοσιακή βιομηχία γάλακτος "Δωδώνη" και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιράκη, Κωνσταντίνα (2013) Η εφαρμογή του HACCP στην παραγωγή εμφιαλωμένου νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιφτσιάν, Νόρα Κ. (2017) Η χρήση δεικτών ποιότητας στον χαρακτηρισμό του ποσίμου νερού: εφαρμογή στο Δήμο Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδης, Νικόλαος (2015) Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Μαρία (2010) Ποιότητα και λειτουργία εργαστηρίων γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Χριστίνα (2015) Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσουκαλάς, Φίλιππος (2009) Φυσικοχημικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Υ

Υψηλάντη, Άννα (2015) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού από καταστήματα πώλησης τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φειζουλάχ, Ναϊάντα (2009) Ποιοτικός έλεγχος και εργαστηριακές αναλύσεις ελαιολάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φιλιππίδου, Ζαχαρένια (2020) Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδης, Γεώργιος (2010) Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χάρος, Νικόλαος (2013) Ποιότητα και υγιεινή αλιευμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαλάτσης, Στυλιανός (2009) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων σφολιάτας (ζύμης) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαλκιαδάκης, Μανώλης (2008) Βιομηχανική παραγωγή και τυποποίση ζωοτροφών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζάκη, Ευαγγελία (2004) Διασφάλιση υγιεινής φαγητών με βάση το κρέας σε επιχείρηση μαζικής εστίασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζή, Κωνσταντίνα (2010) Χημικός και μικροβιολογικός έλεγχος ζύμης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηαντωνίου, Ανδρέας (2009) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηγιάννη, Αλκμήνη (2009) Το εθνικό συμβούλιο διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και ο ρόλος του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χηνιτίδου, Αλεξάνδρα (2009) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή έτοιμου προς κατανάλωση φαγητού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χιλάλ, Σαμίρα-Κυριακή (2013) Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000, στην εταιρεία "ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χλωροτύρη, Αγγελική (2011) Εμφιαλωμένο και μεταλλικό νερό: προφίλ από τέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χορμπά, Χαρίκλεια (2004) Παρασκευή βιομηχανικού παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χριστάκη, Μαρία (2011) Η εφαρμογή του GLOBAL GAP στην πιπεριά θερμοκηπίου στην εταιρεία ΚΥΡΒΑΣ Α.Ε. της Ιεράπετρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ψ

Ψαρουδάκη, Δέποινα (2009) Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρησης ποιότητας EN ISO 9001:2000 στις Ελληνικές εισαγωγικές - εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής - εμπορίας απορρυπαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Oct 16 01:04:54 2021 EEST.

Created by  Elidoc

To Top