Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος

Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια (2010) Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
zp32_2010.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σημαντικότερο κριτήριο για την υγιεινή κατάσταση του νωπού γάλακτος είναι η μικροβιολογική του κατάσταση η οποία καθορίζει και την ποιότητά του. Η ποιότητά του καθορίζεται επίσης και από το αν παρουσιάζονται και άλλες επιβλαβείς ουσίες στο γάλα οι οποίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία του καταναλωτή. (Μάντης, 1993) Ο έλεγχος της μικροβιολογικής κατάστασης γίνεται με μεθόδους άμεσα και έμμεσα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μαραντίδης Απόστολος
Uncontrolled Keywords: Τεχνολογία γάλακτος, Χημική σύσταση γάλακτος, Παστερίωση γάλακτος, Ποιοτικός έλεγχος γάλακτος
Subjects: Γ > Γαλακτοκομία
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 16 Mar 2015 08:49
Last Modified: 17 Mar 2015 12:03
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/772

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top