Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του

Αποκρημιώτη, Ζωή (2017) Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap10_2017.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (312kB)

Abstract

Σκοπός της εργασίας είναι η κατανόηση του όρου γάλα και κυρίως του γάλακτος υψηλής παστερίωσης και της διάρκειας ζωής του μετά το άνοιγμά του. Στα πρώτα κεφάλαια αναφέρεται το γάλα ως πρώτη ύλη, τα συστατικά του και οι επεξεργασίες που γίνονται και στο τέλος γίνεται ανάλυση στο γάλα υψηλής παστερίωσης.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιότσιας Αρσένιος
Uncontrolled Keywords: Μικροβιολογία γάλακτος, Παστερίωση, Αποστείρωση
Subjects: Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 21 Mar 2017 09:16
Last Modified: 24 Mar 2017 07:59
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/8625

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top