Items where Subject is "Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 66.

Thesis

Αποκρημιώτη, Ζωή (2017) Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αρτόγμου, Αντώνιος (2019) Μικροβιολογία του παστεριωμένου γάλακτος Μελέτη της ΟΜΧ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαένα, Μαρία-Ευφροσύνη (2010) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαραχίδη, Ελένη (2022) Προβλήματα σχετικά με τη μικροβιολογία και βιοχημεία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασδραβανίδης, Χρήστος (2019) Διαχείριση του πρωτογάλακτος σε μόσχους και αμνοερίφια γαλακτοπαραγωγής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάμη, Γεωργία (2013) Ζυμωμένα προϊόντα από γάλα κατσίκας, γαϊδούρας και βουβαλιού = Fermented products from goat, donkey and buffalo milk. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλαχάβα, Βασιλεία (2018) The fermentation of milk, the final products and their flow charts. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεννάτος, Κωνσταντίνος (2010) Αφλατοξίνη Μ1 στο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα (2010) Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκουργκούτας, Λάζαρος and Καϊάφας, Νικόλαος (2006) Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκούσιος, Γρηγόριος (2004) Συντήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και η επίδραση της σε αυτά = Preservation of dairy products and its effects on them. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γούτας, Δημήτριος (2011) Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και την υγιεινή του αγελαδινού γάλακτος εντός της εκμετάλλευσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δήμτσα, Παρασκευή (2021) Αξιολόγηση της χημικής ανάλυσης, της μικροβιολογικής ασφάλειας και της δράσης της λυσοζύμης στο γάλα όνου στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δεδούση, Μαρία (2006) Ο ρόλος της διατροφής του ζώου στις πτητικές αρωματικές ενώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Χριστίνα (2009) Υγιεινή και ποιότητα πρόβειου γάλακτος - προϊόντα πρόβειου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούδου, Γκλόρια (2012) Εξέλιξη του διεθνούς εμπορίου του κάδου των τυριών στην Ε.Ε. -27(1995-2010). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ερνίκογλου, Μελαχροινή (2011) Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζερκούλη, Αργυρώ and Σιδέρη, Μαρία (2006) Η επίδραση των επεξεργασιών του γάλακτος στα ανόργανα συστατικά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζιάρκας, Γεώργιος (2005) Φυσικοχημικές ιδιότητες του αγελαδινού γάλακτος και η επίδραση της θερμοκρασίας στα συστατικά του = Physicochemical properties of cow’s milk and influence of temperature on chemical components. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιωαννίδου, Παυλίνα (2009) Παραγωγική διαδικασία και υγιεινή του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κάλλη, Γιαννούλα (2003) Παραδοσιακή φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κήττα, Αφροδίτη (2010) Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλαμαρά, Κονδυλένια (2009) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλπάκη, Αικατερίνη (2012) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καράμπαμπας, Αθανάσιος (2022) Συγκριτική μελέτη χημικής σύνθεσης και φυσικοχημικών χαρακτηριστικών γάλακτος αγελάδας, προβάτου, αίγας, βούβαλου και γαϊδούρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραγιάννη, Φωτεινή (2017) Ποιοτικός έλεγχος νωπού γάλακτος- Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της ΟΜΧ, με τη συσκευή μ-TRAC. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσιάδα, Δέσποινα (2005) Ποιότητα προϊόντων νωπού παστεριωμένου γάλακτος από τη βιομηχανία ΔΕΛΤΑ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κετσετζής, Νικόλαος (2014) Μικροβιολογία του νωπού γάλακτος: μελέτη της ολικής μεσόφιλης χλωρίδας – κατασκευή πρότυπης καμπύλης με τη συσκευή μ-TRAC. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κεφαλάς, Νικόλαος (2009) Μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο UHT γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουνοπούλου, Ελισσάβετ (2003) Υγιεινή παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού αγελαδινού γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λαζαρίδου, Μαρία (2012) Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λογοθέτης, Ιωάννης (2010) Οι αλλοιώσεις στα συστατικά του γάλακτος και των προϊόντων του κατά την επεξεργασία τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μάρκου, Θεοδώρα (2003) Ανάλυση μικροβιολογικής επικινδυνότητας νωπού γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ματιάδη, Νικολέττα (2010) Ποιοτικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαυρίδης, Παναγιώτης (2011) Περιεκτικότητα του γάλακτος σε πρωτεΐνες, λίπος και διαπίστωση νοθείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μεταξάς, Σπυρίδων (2014) Η γαλακτοκομία στην κεντρική Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουστεράκης, Κωνσταντίνος (2010) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουχτάρης, Εμμανουήλ (2011) Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπάναλη, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπογδάνης, Αλέξανδρος (2010) Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μυλωνάς, Χρήστος (2013) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ντάλλα, Σεβαστή (2009) Η φύση, ο ρόλος και η σημασία των ενζύμων του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παγώνη, Άννα-Μαρία (2018) Ποιότητα γάλακτος και ανίχνευση υπολειμμάτων αφλατοξίνων στο γάλα και τα τυριά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλιάτσου, Ελένη (2021) Παραλακτικότητα στη χημική σύνθεση αγελαδινού γάλακτος χωρίς λακτόζη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πανταζής, Περικλής (2009) Μέτρηση χημικής σύστασης και ολικής μεσόφιλης χλωρίδας γάλακτος με κλασσικές και σύγχρονες μεθόδους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαβραμίδου, Δέσποινα (2003) Αποστειρωμένο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπανδρέου, Γεώργιος (2013) Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλάκου, Κοσμάς (2010) Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πρινιωτάκη, Ειρήνη (2008) Μικροβιακό φορτίο και αριθμός σωματικών κυττάρων στο γάλα από αγελάδες με μαστίτιδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαμουργκανίδου, Ίννα (2005) Παραγωγή και ποιότητα συμπυκνωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σοφλιάδη, Γεωργία (2009) Παραγωγή «Μανουριού» υψηλής ποιότητας από την ΧΩΤΟΣ Α.Ε της Λάρισας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπυρίδης, Χρήστος (2004) Ποιότητα γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στερνιώτη, Θεοδώρα (2009) Η επίδραση της θερμοκρασίας στις φυσικοχημικές ιδιότητες και τα συστατικά του αγελαδινού γάλακτος = The effect of temperature on the physiochemical properties and constituents of bovine milk. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταντούλας, Ιωάννης (2011) Αφλατοξίνη m1 στο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζιούρα, Ελένη (2008) Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζώτζη, Φανή (2003) Γάλα υψηλής παστερίωσης: η σχέση του με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάμης, Διονύσιος (2006) Προϊόντα γάλακτος και οι μικροβιολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσίρου, Χριστίνα (2009) Τεχνολογία στην προετοιμασία τυριών – ελαττώματα των τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιαντούλας, Ηλίας (2010) Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Μαρία (2010) Ποιότητα και λειτουργία εργαστηρίων γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσουκάτος, Γεώργιος (2012) Βελτίωση ποιότητας γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φαϊτά, Ελεάνα (2008) Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και την ποσότητα του γάλακτος των αγροτικών ζώων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φιλιππούσης, Ανδρέας (2009) Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδης, Γεώργιος (2010) Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδου, Ειρήνη (2011) Παραγωγή φέτας και ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα και στη φέτα σε επίπεδο τυροκομείου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηαντωνίου, Ανδρέας (2009) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sun Nov 24 01:04:02 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top