Items where Subject is "Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Ί | Α | Β | Γ | Δ | Ε | Ζ | Η | Θ | Κ | Μ | Ν | Π | Σ | Τ | Φ | Χ
Number of items at this level: 87.

Ί

Ίσσαρη, Ανδρομάχη and Γρηγοριάδης, Μίκης (2016) Στρατηγικές μάρκετινγκ εξαγωγικών γαλακτοκομικών επιχειρήσεων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Α

Αλεξόπουλος, Βασίλειος (2011) Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για τυρί φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αλευρά, Ευτέρπη-Ιωάννα Ι. (2016) Χρηματοοικονομική ανάλυση των εταιρειών ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. και ΣΕΡΓΑΛ Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανθόπουλος, Γεώργιος (2012) Ποιότητα γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βαένα, Μαρία-Ευφροσύνη (2010) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαμβακάς, Παναγιώτης (2008) Παραγωγή - ποιότητα και τυποποίηση κρητικών προϊόντων (καλιτσούνια) και σύστημα HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασιλάκης, Γεώργιος and Σταμπουλίδης, Παναγιώτης (2006) Δίκτυα διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρείας Cretalat. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασιλειάδου, Παναγιώτα (2005) Έρευνα αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάμη, Γεωργία (2013) Ζυμωμένα προϊόντα από γάλα κατσίκας, γαϊδούρας και βουβαλιού = Fermented products from goat, donkey and buffalo milk. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βουτσελά, Μερόπη (2010) Ρύπανση από γαλακτοβιομηχανίες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γεννάτος, Κωνσταντίνος (2010) Αφλατοξίνη Μ1 στο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργίου, Δημήτρης Μ. (2012) Η παγκόσμια αγορά γαλακτοκομικών και οι εξαγωγικές δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργιάδου, Ελένη (2004) Η επίδραση των γιατρών στην κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργιάδου, Πολυξένη (2010) Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργόπουλος, Γεώργιος (2006) Η ελληνική βιομηχανία γάλακτος. Ανταγωνιστικότητα, προβλήματα, προοπτικές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκου, Αλεξάνδρα (2006) Διασφάλιση υγιεινής συστήματος (HACCP) κατά την παραγωγική διαδικασία του επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιουγανίδου-Ιωαννίδου, Βασιλική (2009) Παραγωγή και εμπορία γάλακτος στη Θεσσαλία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιωτίτσας, Γεώργιος and Κουμουνδούρου, Μαρία (2007) Εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος (μηχανοστάσιο, τμήμα παστερίωσης)= Factory of treatment of milk (engineering area), (department of pasteurization). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα (2010) Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκούσιος, Γρηγόριος (2004) Συντήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και η επίδραση της σε αυτά = Preservation of dairy products and its effects on them. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκόγκος, Βασίλειος (2005) Παρασκευή, τυποποίηση και ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γουργιώτη, Όλγα (2010) Η συμπεριφορά των καταναλωτών απέναντι στα γαλακτοκομικά προϊόντα = The behaviour of the consumer towards dairy products. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γραβάνη, Ευανθία (2011) Το μάρκετινγκ στις μικρομεσαίες παραδοσιακές επιχειρήσεις: η περίπτωση της τυροκομικής εταιρίας "Γραβάνης Ο.Ε.". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δαμόπουλος, Ελευθέριος (2013) Στρατηγικές e-marketing ελληνικών γαλακτοβιομηχανιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητρακάκης, Αντώνιος (2005) Συμπεριφορά καταναλωτών και οι καθοδηγητές γνώμης. Η περίπτωση της επίδρασης του ιατρικού κλάδου στη ζήτηση των γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούδου, Γκλόρια (2012) Εξέλιξη του διεθνούς εμπορίου του κάδου των τυριών στην Ε.Ε. -27(1995-2010). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ε

Ερνίκογλου, Μελαχροινή (2011) Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζιώγας, Ιωάννης (2012) Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζουμπαρίδης, Γεώργιος (2013) Ανάπτυξη και χρήση των social media από ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η

Ηλία, Μαρία-Μαρίνα (2012) Ποιότητα γιαούρτης και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θ

Θεοδοσιάδη, Καλλιρρόη (2009) Παραγωγή κασεριού στη βιομηχανία γάλακτος «ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε.» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θωμοπούλου, Μαρία Γεωργία (2010) Παραγωγή και marketing γάλακτος. Εταιρεία Νουνού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κέντρας, Σπύρος (2014) Ανταγωνισμός στην γαλακτοβιομηχανία την περίοδο της οικονομικής κρίσης: παρουσίαση εταιρείας Όλυμπος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καβρουλάκη, Ανδρομάχη (2006) Γραβιέρα Κρήτης: παραγωγή - υγιεινή - ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλαμαρά, Κονδυλένια (2009) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλπάκη, Αικατερίνη (2012) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραφυλλίδου, Σωτηρία (2011) Ποιότητα προϊόντων παγωτού από την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγειά του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσιάδα, Δέσποινα (2005) Ποιότητα προϊόντων νωπού παστεριωμένου γάλακτος από τη βιομηχανία ΔΕΛΤΑ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κετσετζής, Νικόλαος (2014) Μικροβιολογία του νωπού γάλακτος: μελέτη της ολικής μεσόφιλης χλωρίδας – κατασκευή πρότυπης καμπύλης με τη συσκευή μ-TRAC. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοτρίδου, Παναγιώτα and Παππά, Αλεξάνδρα (2009) Δυνατότητες ανάπτυξης συστήματος HACCP (ISO 22000) σε μια παραγωγική μονάδα τροφίμων στο δήμο Γρεβενών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρεμυδά, Βασιλική and Παπακώστα, Αποστολία (2008) Οι διαδικασίες ποιότητας : α) αγορά - ποιοτικός έλεγχος α' και β' υλών, β)ενδιάμεσων ή τελικών προϊόντων, γ) έλεγχος και εξαγωγές προϊόντων στις διεθνείς αγορές, στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2000 στις Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ελληνικής φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωνσταντινίδου, Λεμονιά (2004) Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μανώλης, Άγγελος (2010) Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρνέρης, Ηλίας (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP στη βιομηχανία παραγωγής παραδοσιακής φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ματιάδη, Νικολέττα (2010) Ποιοτικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουστεράκης, Κωνσταντίνος (2010) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουχτάρης, Εμμανουήλ (2011) Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπάναλη, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπεσίρης, Σταύρος (2006) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπινιά, Φωτεινή and Σεφέρογλου, Στυλιανή (2011) Ανάλυση της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας και εξαγωγές προϊόντων στο ενδοκοινοτικό και εξωτερικό εμπόριο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μυλωνάς, Χρήστος (2013) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νεδάνη, Στέλλα (2013) Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και η συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Πάσχος, Δημήτριος (2011) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδόπουλος, Βενιαμίν (2008) To HACCP κι η εφαρμογή του στη βιομηχανία παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαεμμανουήλ, Μαρία (2011) Διαμόρφωση στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ της μεταποιητικής επιχείρησης ΝΕΟΓΑΛ: βιομηχανία γάλακτος Δράμας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παππά, Ντανιέλα (2006) Παραγωγή και ποιότητα κεφαλογραβιέρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Περάκη, Σοφία-Ειρήνη (2005) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγική διαδικασία του παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πιτούλης, Πέτρος (2011) Στρατηγική εξαγωγικού μάρκετινγκ: ανάλυση βιομηχανίας γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλάκου, Κοσμάς (2010) Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλασκασοβίτης, Κωνσταντίνος (2009) Παρουσίαση βιομηχανικής μονάδας ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Β.Ε.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πρέμπτη, Χριστίνα (2009) Ποιότητα παραγόμενης φέτας στη βιομηχανία γάλακτος της Ε.Α.Σ. Καστοριάς και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πραμαντιώνης, Χρήστος (2011) O κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση της βιομηχανίας Δωδώνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σίσκα, Πανωραία (2011) Εμπόριο των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σακελλαρίου, Αθανάσιος (2014) Στρατηγικές e-marketing της γαλακτοβιομηχανίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαμουργκανίδου, Ίννα (2005) Παραγωγή και ποιότητα συμπυκνωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σερέτης, Χρήστος (2013) Η ΚΑΠ στον ελληνικό αγροτικό τομέα: μια κριτική παρουσίαση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σοφλιάδη, Γεωργία (2009) Παραγωγή «Μανουριού» υψηλής ποιότητας από την ΧΩΤΟΣ Α.Ε της Λάρισας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπινθουράκης, Χαράλαμπος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας σε παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Ρεθύμνης και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπυρίδης, Χρήστος (2004) Ποιότητα γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπύρου, Χρήστος (2013) Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας για τη VIVARTIA CYPRUS. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταγκοπούλου, Βασιλική (2008) Τρόποι ανάπτυξης και διεθνούς δραστηριοποίησης : η περίπτωση της γαλακτοβιομηχανίας ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στεφανίδης, Ιωάννης (2014) Ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτα που πωλείται επί ζυγίω. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στογιάννου, Φλώρα (2010) Παραγωγή νωπού γάλακτος και προϊόντων του σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τζάκου, Ελευθέριος (2003) Διοικητική οργάνωση και κόστος εγκατάστασης και εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανική μονάδα παραγωγής παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζώτζη, Φανή (2003) Γάλα υψηλής παστερίωσης: η σχέση του με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάμης, Διονύσιος (2006) Προϊόντα γάλακτος και οι μικροβιολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσαούσογλου, Ελευθερία (2012) Ο κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση δημιουργίας γαλακτοβιομηχανίας από την Ε.Α.Σ. Αμυνταίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσερκέζης, Στέφανος (2012) Το αιγοπρόβειο γάλα: χημική σύσταση, φυσικοχημικές ιδιότητες και παράγωγα προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιμεντερίδου, Σταυρούλα (2012) Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιούνης, Αθανάσιος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης υψηλής ποιότητας στην παραδοσιακή βιομηχία γάλακτος "Δωδώνη" και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φιλιππίδου, Ζαχαρένια (2020) Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδης, Γεώργιος (2010) Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαλιάσου, Δήμητρα (2011) Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χασάπη, Σοφία (2006) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηαντωνίου, Ανδρέας (2009) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χορμπά, Χαρίκλεια (2004) Παρασκευή βιομηχανικού παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χρησταδάκης, Αθανάσιος (2006) Εβροφάρμα Α.Β.Ε.Ε. Βιομηχανία Γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Jan 28 01:02:38 2021 EET.

Created by  Elidoc

To Top