Up a level |
Γαλανούδη, Βασιλική (2021) Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γεωργιάδου, Παρασκευή (2018) Greek Buffalo (Bubalus bubalis) milk: Physicochemical properties and lysozyme activity. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γιάγκου, Αλεξάνδρα (2006) Διασφάλιση υγιεινής συστήματος (HACCP) κατά την παραγωγική διαδικασία του επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκέμος, Ανδρέας Πασχάλης (2022) Σύγκριση αγελαδινού γάλακτος με φυτικά γάλατα και επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκικάκης, Μάριος (2021) Μικροβιολογικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκότσης, Παναγιώτης (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών παστεριωμένου γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Δήμας, Παναγιώτης and Καπατσολίδης, Βασίλειος (2022) Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών νωπού αγελαδινού και κατσικίσιου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ευσταθιάδου, Ελένη (2017) Ποιοτικός Έλεγχος γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζαχαρία, Εύη (2011) Η παστερίωση του αγελαδινού γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζιώγας, Ιωάννης (2012) Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ηλιάδου, Ελένη (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά ονογάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Θωμοπούλου, Μαρία Γεωργία (2010) Παραγωγή και marketing γάλακτος. Εταιρεία Νουνού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καράμπαμπας, Αθανάσιος (2022) Συγκριτική μελέτη χημικής σύνθεσης και φυσικοχημικών χαρακτηριστικών γάλακτος αγελάδας, προβάτου, αίγας, βούβαλου και γαϊδούρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κοντού, Θωμάς (2022) Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουνοπούλου, Ελισσάβετ (2003) Υγιεινή παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού αγελαδινού γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λαμπρίδου, Αικατερίνη and Ρούντου, Ελευθερία and Σταμπούλογλου, Μαρία (2020) Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λογοθέτης, Ιωάννης (2010) Οι αλλοιώσεις στα συστατικά του γάλακτος και των προϊόντων του κατά την επεξεργασία τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μακροπούλου, Μαρία (2004) Η εφαρμογή του συστήματος HACCP στη ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. - Δράμας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπίζιος, Γεώργιος (2009) Εφαρμογή συστημάτων ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νικάκης, Θεόδωρος (2012) Μελέτη της παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος κατάλληλου προς κατανάλωση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ντόπρου, Αναστασία (2014) Ανάλυση λογιστικών καταστάσεων γαλακτοβιομηχανίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πίος, Αντώνιος (2019) Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γάλακτος UHT. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παλησίδου, Καλλιόπη (2021) Φυσικοχημικές ιδιότητες, διατροφική αξία του γάλακτος και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη γαλακτοπαραγωγική ικανότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παλιάτσου, Ελένη (2021) Παραλακτικότητα στη χημική σύνθεση αγελαδινού γάλακτος χωρίς λακτόζη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπάζογλου, Γεώργιος and Τερζίδης, Απόστολος Ιωάννης (2022) Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος γαϊδούρας με μητρικό γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια (2010) Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαδόπουλος, Βασίλειος (2021) Ποιοτικός έλεγχος πλήρους γάλακτος - Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας, με τη συσκευή μ-Trac. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη (2016) Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ταμπαλή, Ευφροσύνη (2013) Πολυμεσική εταιρική παρουσίαση: η εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τζελέπης, Ηλίας (2020) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος μακράς διαρκείας (U.H.T.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσιαντούλας, Ηλίας (2010) Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χαραλαμπίδου, Αγνή (2020) Χημική σύσταση αγελαδινού γάλακτος ιδιωτικής ετικέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc