Items where Subject is "Κ > Κρέας"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Γ | Δ | Κ | Λ | Μ | Ν | Π | Σ | Τ | Φ
Number of items at this level: 35.

Α

Ανεστόπουλος, Χρήστος (2003) Σύγχρονα σφαγεία χοίρων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανούσου, Γιαννούλα (2008) Ο ρόλος του λίπους στην ποσότητα του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βαλαής, Γεώργιος (2005) Νίτρωνα κρέατος & κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βελούδος, Γεώργιος (2011) Ο ρόλος της βιταμίνης Ε στην σύνθεση του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γαλαζούδη, Βασιλική (2012) Συσκευασία κρέατος για λιανική και χονδρική πώληση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γανίκας, Γεώργιος (2019) Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του βόειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργίου, Κωνσταντίνα (2008) Οι διαδικασίες ποιότητας ενδοκοινοτικού εμπορίου στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στον κλάδο της κρεατοβιομηχανίας: η περίπτωση της Κύπρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δίγκα, Αναστασία (2006) Ποιότητα αλλαντικών. Σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδης, Χαράλαμπος (2009) Υγιεινή του κρέατος και μελέτη της συμπεριφοράς των πολιτών ως προς την κατανάλωση και την υγιεινή του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Αλίκη (2008) Οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα του κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καραγιώργης, Γεώργιος (2012) Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καργόπουλος, Αναστάσιος (2004) Ποιοτική κατάταξη σφαγίων βοοειδών και διαμόρφωση τιμής παραγωγού στο Νομό Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του έτους 2002. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λ

Λογαρούδης, Γεώργιος (2006) Κρέας: η δομή, η χημεία, η μικροβιολογία και τα προϊόντα του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μάνου, Βασιλική (2008) Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μάντζιος, Ξενοφών (2014) Χημική σύνθεση και περιεκτικότητα σε χοληστερόλη κρέατος ωοτόκων ορνίθων χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μανιουδάκη, Αικατερίνη and Μπουρτζιάδου, Αναστασία (2007) Η κρεοπαραγωγική ικανότητα των πτηνών και η γενετική βελτίωση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαστρογιάννη, Μαρία (2015) Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μεταξάς, Ιωάννης (2016) Στάση και απόψεις καταναλωτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης σχετικά με την αγορά νωπού κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαλάκας, Αντώνιος (2015) Η χρήση των στέμφυλων οινοποιίας στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παραγόμενου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπακόλας, Θεόδωρος (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών συσκευασμένων προϊόντων κρέατος (παριζάκι). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπουρδάνη, Ελένη (2006) Το HACCP στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος στο τομέα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων (μπιφτέκι, σουτζουκάκι, κεμπάπ). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπούντα, Μαρία (2011) Η χρήση του μελισσόχορτου (Melissa officinalis L.) σε κρεοπαραγωγά ορνίθια βιολογικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νάτσου, Ευγενία (2008) Παράγοντες που επηρεάζουν την τρυφερότητα στο κρέας διεργασίες τεχνητής τρυφεροποίησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παπαγεωργίου, Θωμάς (2005) Παράγωγη και τυποποίηση αλλαντικών αέρος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παράσογλου, Βανέσσα - Κάλια and Ασημούλας, Μάριος - Αλέξανδρος (2019) Παραλλακτικότητα στη χημική σύνθεση και διατροφική αξία παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σαράφης, Σταύρος (2014) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης ορνίθειου κρέατος (m.pectoralis major) με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου με ανάκλαση (NIR)-Δημιουργία καμπύλης αναφοράς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σημάδης, Ιωάννης (2007) Πρότυπα βιομηχανικά σφαγεία Ελλάδος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιαμάτρα, Ελένη (2013) Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθειου κρέατος στήθους (m. pectoralis superficialis). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στάιος, Παντελής (2004) Το ποσοστό του σφάγιου (Απόδοση σε σφάγιο) και η χημική σύνθεση του σώματος και του κρέατος των διαφόρων αγροτικών ζώων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στόικος, Θωμάς (2014) Η κρεοπαραγωγός βοοτροφία στην Π.Ε. Σερρών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Συτιλίδης, Πέτρος (2015) Η επίδραση του γενότυπου στο χρόνο ζωής του πρόβειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τζέμου, Μυρσίνη (2016) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης παραδοσιακού λουκάνικου με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου (NIR)- δημιουργία καμπύλης βαθμονόμησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάκαλου, Ελένη (2009) Εκτίμηση της ποιότητας του κρέατος με τη χρήση βιοφυσικών μεθόδων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσώτση, Δήμητρα (2013) Η χρήση των στέμφυλων στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων συμβατικής εκτροφής – Ποιοτικά χαρακτηριστικά ορνίθιου κρέατος μηρού (m. biceps femoris). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φωτεινός, Γεώργιος (2005) Παράγωγη και ποιοτικός έλεγχος κονσερβοποιημένων αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Apr 15 01:02:28 2021 EEST.

Created by  Elidoc

To Top