Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

Μάνου, Βασιλική (2008) Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap32_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (542kB)

Abstract

Τεχνολογία τροφίμων είναι η επιστήμη η οποία έχει ως αντικείμενο τη μελέτη της πρωτογενούς παραγωγής, της παραγωγής νέων ειδών τροφίμων, της συντήρησης, της διακίνησης και της ποιότητας τους. Ιδιαίτ ερο ενδιαφέρον για την τεχνολογία έχει ο έλεγχος της ποιότητας σε συνδυασμό με την ασφάλεια του καταναλωτή. οι διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο της τεχνολογίας και της τεχνικής μεταβάλλονται συνεχώς και σαφέστ ατη είναι η τάση για κατανάλωση παραδοσιακών τροφίμων. Οι απαιτήσεις των καταναλωτών που προσδιορίζονται ουσιαστικά από τους ίδιους, αυξάνουν καθημερινά.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Τυποποίηση κρέατος, Πρωτεΐνες, Νωπό κρέας, Διατροφική αξία
Subjects: Α > Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
Κ > Κρέας
Τ > Τυποποίηση
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 02 Mar 2015 17:20
Last Modified: 14 Nov 2015 11:20
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/279

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top