Items where Subject is "Τ > Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Γ | Δ | Ι | Κ | Λ | Μ | Π | Σ | Τ | Χ | Ψ
Number of items at this level: 25.

Α

Αγοράκης, Σταύρος (2009) Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Π. and Γκρανόπουλος, Νικόλαος Γ. (2015) Στρατηγικές διεθνοποίησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων: μία περίπτωση μελέτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ανθόπουλος, Απόστολος (2009) Έρευνα αγοράς αρτοσκευασμάτων στην περιοχή της Νάουσας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αντωνίου, Ιωάννης (2006) Από ποιους παράγοντες επηρεάζεται η ποιότητα της ζάχαρης από την πρώτη υλη μέχρι το τελικό στάδιο παραγωγής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αραμπατζή, Μαρία Ι. (2015) Στρατηγικές μάρκετινγκ στο λιανικό εμπόριο τροφίμων σε περίοδο οικονομικής κρίσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βαλαής, Γεώργιος (2005) Νίτρωνα κρέατος & κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βουρδάνου, Ελένη (2010) Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γαργάρα, Αικατερίνη (2015) Το σχέδιο μάρκετινγκ μιας τοπικής επιχείρησης τροφίμων. Η εταιρία ΑΦΟΙ Α. Πιτένη ΑΒΕΕ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Διαμαντής, Αθανάσιος (2013) Ο Κλάδος των snack στην Ελληνική οικονομία η περίπτωση της CHIPITA. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούφλιας, Ζήσης (2014) Μυκοτοξίνες σε αποθηκευμένους σπόρους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δραγατάκης, Λάμπρος (2005) Ελληνική αρτοποιΐα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ι

Ιωακείμ, Πηνελόπη Α. (2016) Στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας των επιχειρήσεων τροφίμων. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καλύβα, Μαγδαληνή (2005) Επίδραση των διαφόρων κατεργασιών των τροφίμων στις λειτουργικές και θρεπτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραγκούνης, Θωμάς (2017) Καινοτόμα προϊόντα - ιδέες από νέες επιχειρήσεις τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραφωτιάς, Κωνσταντίνος (2012) Τεχνολογία και ποιότητα αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λ

Λιόλιος, Ευστράτιος Χ. (2016) Εμπορία αλιευμάτων στην Ελλάδα: ο ρόλος της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μανούσκος, Νικόλαος Δ. (2017) Χρηματοοικονομική ανάλυση της "Ποσειδών" Ε.Π.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Πατούσης, Ιωάννης (2009) Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σκαρβελά, Ευταξία (2011) Στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρίας "Tasty Foods" = Marketing strategy of "Tasty Foods ". Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σμέρου, Αγγελική (2006) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία κρεάτων και πουλερικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τσακώνη, Αθανασία (2011) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος ζλάτης για την παραγωγή γύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσεκμέζογλου, Γεώργιος Λ. (2001) Επεξεργασία, εμπορία και ανταγωνιστικότητα αλίπαστων, καπνιστών και λαδερών ψαριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Α) Ανάλυση του κλάδου Β) Ποσοτική προσέγκιση της εταιρίας "Ξιφίας Α.Ε.". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιολάκη, Αστερία Μ. (2015) Στρατηγικές διεθνοποίησης ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων: μια περίπτωση μελέτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χώτος, Μιχαήλ (2014) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ψ

Ψάρρας, Παύλος (2012) Μελέτη υποσταθμού μέσης τάσης σε χαμηλή του εργοστασίου INTERCOM FOODS S.A. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Jul 29 01:02:19 2021 EEST.

Created by  Elidoc

To Top