Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 18.

Thesis

Τεληκωστόγλου, Παναγιώτα (2021) Μελέτη του ολικού φαινολικού περιεχομένου και της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων πρόπολης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σόντη, Άννα (2020) Μελέτη του ολικού φαινολικού περιεχομένου και της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων πρόπολης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρυώτης, Κωνσταντίνος (2020) Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαυρίδου, Νικολέτα (2020) Μεταβολή των ποιοτικών χαρακτηριστικών ελαιολάδου μετά τον αρωματισμό του με μέντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στεφανοπούλου, Μαρία Εμμανουέλα (2020) Μελέτη των δεικτών ποιότητας οίνων από την περιοχή της Μακεδονίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κούκη, Αικατερίνη (2020) Μεταβολή των ποιοτικών χαρακτηριστικών ελαιολάδου αρωματισμένο με φύλλα αποξηραμένης δάφνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σικοβάρη, Δήμητρα (2020) Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας και του ολικού φαινολικού περιεχομένου στην Αρώνια μελανόκαρπη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουμπέτσος, Μιχαήλ (2018) Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων ελαιολάδου παραγόμενου στην περιοχή της Αιγιαλείας του Νομού Αχαϊας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπανδρέου, Αθηνά (2018) Μεταβολή των δεικτών ποιότητας και του ολικού φαινολικού περιεχομένου ελαιολάδου εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο ρίγανης κατά την αποθήκευσή του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μέτσιου, Ελένη (2018) Μεταβολή των δεικτών ποιότητας και του ολικού φαινολικού περιεχομένου ελαιολάδου εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο θυμαριού μετά τη θέρμανσή του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκου, Σταυρούλα (2018) Study of the total phenolic content of the antioxidant capacity and the antimicrobial activity of lavender beverages : Μελέτη των ολικών φαινολικών συστατικών, της αντιοξειδωτικής ικανότητας και της αντιμικροβιακής δράσης ροφημάτων λεβάντας. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσινασλανίδου, Δήμητρα (2017) Προσδιορισμός φαινολικών ενώσεων και αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων κακάο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σελεμίδου, Αρχόντα (2017) Προσδιορισμός καφεϊνης σε ενεργειακά ποτά και σε αναψυκτικά τύπου cola. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λούβρος, Δημήτριος (2016) Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών και της οξειδωτικής σταθερότητας δειγμάτων ελαιολάδου παραγόμενου στην περιοχή της Κέρκυρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταυριανού, Μαρία (2015) Ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων ελαιολάδου από τη Σίφνο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αγαπηδάκη, Μαρία (2013) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων φυτικών ελαίων, μετά από βαθύ τηγάνισμα, πριν και μετά τον εμπλουτισμό τους με αντιοξειδωτικό δενδρολίβανου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαρίτου, Τσιαμπίκα (2013) Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βιδάκη, Χαρίκλεια (2011) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων φυτικών ελαίων μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Dec 10 01:23:09 2022 EET.

Created by  Elidoc

To Top