Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της

Χαρίτου, Τσιαμπίκα (2013) Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap24_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (636kB)

Abstract

Η τομάτα ως τρόφιμο, έχει προσελκύσει έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια καθώς πλήθος από μελέτες έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να αποδεικνύουν την προστατευτική της δράση έναντι χρόνιων νοσημάτων. Το λυκοπένιο έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια από έρευνες ευεργετικό για την υγεία, και η ντομάτα αποτελεί μία από τις πλούσιες πηγές του. Σκοπός αυτής της παρούσας μελέτης είναι ο φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στην ντομάτα και στα υποπροϊόντα της.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπαδάκη Χαρίκλεια
Uncontrolled Keywords: Θεραπευτικές ιδιότητες ντομάτας, Ποικιλίες της ντομάτας
Subjects: Λ > Λαχανικά
Π > Ποιοτικές προδιαγραφές
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 12 Mar 2015 09:37
Last Modified: 16 Mar 2015 09:27
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/616

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top