Up a level |
Αχμέτ, Κενάν (2015) Η ευλογιά του προβάτου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βαλκάνη, Μαρία (2015) Παραγωγή λευκού οίνου και ποιοτικός έλεγχος αυτού με μέτρηση δείκτη pinking. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γατσούλη, Ελένη (2015) Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος του τυριού "μανούρι". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Διαλυνά, Μαρία (2015) Η παγκρήτια συνεταιριστική τράπεζα πριν και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καλδάνη, Ανδριάννα (2015) Αγορά των σιτηρών στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραμάνος, Πασχάλης (2015) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουλούρη, Άννα-Μαρία (2015) Συμβολή της παραγωγής μαστίχας στην Τοπική ανάπτυξη στο νομό Χίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κτενά, Δήμητρα (2015) Υγιεινή, ασφάλεια και έλεγχος του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κυριακίδου, Μαρία (2015) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μασταλούδη, Αναστασία (2015) Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μαστρογιάννη, Μαρία (2015) Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μιχαλάκας, Αντώνιος (2015) Η χρήση των στέμφυλων οινοποιίας στη διατροφή κρεοπαραγωγών ορνιθίων : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά παραγόμενου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπογκντάνη, Άννα (2015) Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πετροπούλου, Αναστασία (2015) Ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πιοβήτου, Μαρία (2015) Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε αρτοποιείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σαρρηκυριακίδου, Ευμορφία (2015) Καλλιέργεια καλαμποκιού, καταπολέμηση πυραλίδας και σεζάμιας σε σχέση με την ποιότητα καρπού και απόδοση σε κιλά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σταυριανού, Μαρία (2015) Ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων ελαιολάδου από τη Σίφνο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Συτιλίδης, Πέτρος (2015) Η επίδραση του γενότυπου στο χρόνο ζωής του πρόβειου κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τριμπίνιο, Κατερίνα (2015) Σύστημα ποιότητας στην συσκευασία και την τυποποίηση των οπωροκηπευτικών=Quality system in the packaging and standardization of fruit and vegetables. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσολακίδης, Νικόλαος (2015) Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσολακίδου, Χριστίνα (2015) Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Υψηλάντη, Άννα (2015) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού από καταστήματα πώλησης τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc