Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 22.

Thesis

Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος (2021) Preparation of a snack appropriate for children with autism. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κίτα, Βασιάνα - Βασιλίκα (2018) Παραγωγή νέων προϊόντων τροφίμων σε σχήμα πέρλας. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τουλάκη, Άρτεμις (2018) Acceleration the aging process of wine by using pulsed electric field. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργιάδου, Παρασκευή (2018) Greek Buffalo (Bubalus bubalis) milk: Physicochemical properties and lysozyme activity. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαλιάγκας, Ζήσης (2018) Προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας από παραπροϊόντα της παραγωγής κρόκου Κοζάνης = High value constituents from Kozani saffron byproducts. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τοπαλίδης, Ιωάννης Ισαάκ (2018) Prepagation of apple jam with bioactive ingredients. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στεργίου, Μαρία (2018) Production of value added products from food industry wastes. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βοζίνου, Ελένη (2018) Pulsed electric field extraction of Moringa oleifera dry leaves and bioactive herbal tea preparation. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκου, Αλεξάνδρα (2006) Διασφάλιση υγιεινής συστήματος (HACCP) κατά την παραγωγική διαδικασία του επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αυγουστίδου, Αντωνία (2005) Συντήρηση κομπόστας και μαρμελάδας πυρηνοκάρπων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Περάκη, Σοφία-Ειρήνη (2005) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγική διαδικασία του παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δαγκλή, Δέσποινα (2004) Συντήρηση οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζάκη, Ευαγγελία (2004) Διασφάλιση υγιεινής φαγητών με βάση το κρέας σε επιχείρηση μαζικής εστίασης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χασιώτη, Αθανασία (2004) Αποθήκευση και συντήρηση ακτινίδιων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χλιάπα, Ευφροσύνη (2004) Ανάλυση του τομέα της καλλιέργειας οιναμπέλων στην Ελλάδα και ειδικότερα στη περιοχή Αμυνταίου Νομού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολάκου, Μαρίνα (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την παραγωγή οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κιούκιος, Νικόλαος (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκα, Φανή (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε νωπά & κονσερβοποιημένα ροδάκινα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρνέρης, Ηλίας (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP στη βιομηχανία παραγωγής παραδοσιακής φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καράγκιολη, Νομική-Ειρήνη (2004) Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακού, Παναγιώτα (2004) Σύγκριση προτύπων διαχείρισης ασφάλειας – ποιότητας (ISO 22000 – ΕΛΟΤ ΕΝ 1416 και ISO 22000 – ISO 9001:2000). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκούσιος, Γρηγόριος (2004) Συντήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και η επίδραση της σε αυτά = Preservation of dairy products and its effects on them. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sun Dec 22 01:20:29 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top