Up a level |
Mυριόφυτου, Στέλλα (2017) Cluster ελληνικών προϊόντων. Η περίπτωση του αγροδιατροφικού τομέα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αντωνίου, Μελπομένη (2007) Ανάλυση και διαχείριση αποβλήτων σε εργοστάσιο παραγωγής τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αργύρης, Απόστολος (2006) Η συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις και οι επιδράσεις στον τομέα των ελληνικών τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γερογιάννη, Ελένη and Μεταλλίδου, Ζωή (2016) Αξιολόγηση της χρήσης και της αποτελεσματικότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τις ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γεωργιάδου, Συμέλα (2021) Χαρακτηριστικά των υπερτροφών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκαμπράνη, Ευθυμία Α. (2016) Branding ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Διδώλης, Μάρκος Ραφαήλ (2012) Νέες κατηγορίες ενώσεων και βιολειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Επιστηθίου, Μαρίνα (2008) Συστατικά τροφίμων ζωικής προέλευσης με χαρακτηριστικά λειτουργικών τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζαμπούνης, Σταμάτης and Θεοχάρης, Χρυσοβαλάντης (2021) Η στάση των καταναλωτών απέναντι στα πιστοποιημένα παραδοσιακά προϊόντα στην Δυτική Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζινίσα, Ελίνα (2008) Αλλοιώσεις ξηρών καρπών και φρούτων από μύκητες και παραγωγή μυκοτοξίνων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Θεοδοσιάδου, Πολυξένη (2015) Σύγκριση και ανάλυση της μετατροπής των καταστημάτων τροφίμων με τη χρήση της τεχνολογίας σε ηλεκτρονικά καταστήματα παροχής προϊόντων και υπηρεσιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κίτα, Βασιάνα - Βασιλίκα (2018) Παραγωγή νέων προϊόντων τροφίμων σε σχήμα πέρλας. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κίτσος, Χρήστος Σ. (2004) Οι εξαγωγικές προοπτικές και τα προβλήματα του κλάδου των νωπών φρούτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κανδύλα, Καλλιόπη (2018) Συμπεριφορά καταναλωτών και αντιλήψεις ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραγκούνης, Θωμάς (2017) Καινοτόμα προϊόντα - ιδέες από νέες επιχειρήσεις τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραδημήτριος, Νικόλαος (2008) Συστήματα Διαχείρισης της ασφάλειας των Τροφίμων (ΣΔΑΤ): η μετάβαση από το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416:2000 στο νέο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κομνηνάκης, Τιμολέων (2022) Εφαρμογή κινητής συσκευής για διαχείριση αποθήκης τροφίμων και δημιουργία έξυπνης λίστας για ψώνια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουρκούνα, Βασιλεία – Χαρίκλεια and Μαγκλάρα, Έλλη (2020) Marketing χονδρικού εμπορίου: μελέτη περίπτωσης της "Gold supply - Horeca solutions and more". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λάβδας, Λεωνίδας and Αβντίου, Φατμίρ-Φώτης (2019) Στρατηγικές μάρκετινγκ των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων στην αγορά της Κίνας. Η περίπτωση του κρασιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λιάνα, Χριστίνα (2022) Ψηφιακή εμπειρία πελάτη και ελληνικά premium προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μάνη, Δέσποινα (2020) Χαρακτηριστικές ιδιότητες προβιοτικών και πρεβιοτικών σε συνάρτηση με την υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μέλλιος, Απόστολος Ι. (2018) Σύγχρονες μέθοδοι και δίκτυα διανομής τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μανούσκος, Νικόλαος Δ. (2017) Χρηματοοικονομική ανάλυση της "Ποσειδών" Ε.Π.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μιχαηλίδης, Ευάγγελος (2022) Μέθοδοι αύξησης χρόνου ζωής τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπαρμπαγιάννη, Γεωργία and Παπαγρηγορίου, Βασιλική (2008) Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές στον χώρο των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπουτουράκη, Χριστοφίλλη Γ. and Κοσμίδου, Ευγενία Α. (2015) Καινοτόμα προϊόντα - ιδέες από νέες επιχειρήσεις τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νίτσιου, Ελένη (2021) Καπνιστά τρόφιμα. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Προδρομίδου, Σοφία and Σκουλαριώτη, Σοφία (2003) Ο κλάδος των κονσερβοποιημένων φρούτων και οι εξαγωγικές του προοπτικές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ράπτη, Κωνσταντίνα-Ειρήνη (2003) Μέτρηση εικόνας στα καταστήματα τροφίμων(store image). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σπανού, Γεωργία and Καγιαμπασλίδου, Ευθυμία (2021) Οι επιπτώσεις του Covid-19 στις ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων με έμφαση τα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σταφυλίδου, Πετρούλα (2021) Γενικά χαρακτηριστικά ετοίμων προς κατανάλωση φαγητών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσετσώνη, Ελένη (2005) Παρουσία διοξινών στα τρόφιμα και οι επιπτώσεις τους στον άνθρωπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τόλη, Νίκη Βασιλική (2021) Βιολειτουργικά τρόφιμα και δημόσια υγεία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc