Items where Subject is "Μ > Μελισσοκομικά προϊόντα - Θεραπευτική χρήση"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Κ | Μ | Ν | Π | Σ
Number of items at this level: 9.

Κ

Κατσαρού, Μαρία (2010) Παραγωγή - ποιότητα μελιού από τον Γ.Σ. «ΣΙΘΩΝ» και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοτινάς, Οδυσσέας (2008) Παραγωγή και ποιότητα μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κριαρίδου, Αλεξάνδρα (2020) Μελέτη του περιεχομένου σε φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτική δράση σε εκχυλίσματα πρόπολης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μπάρκος, Αθανάσιος (2019) Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Ντέλης, Αθανάσιος (2010) Μελισσοκομία: ο κλάδος, το προϊόν και οι προοπτικές του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παπαχατζή, Σεβαστή (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού που παράγονται στο Νομό Σάμου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παράσχος - Παπανέστωρας, Κωνσταντίνος (2020) Βασιλικός πολτός και βασιλοτροφία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Στεργιοπούλου, Αλεξία (2009) Η μέλισσα και το μελισσοτροφικό φυτό safran από τον Κρόκο Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σόντη, Άννα (2020) Μελέτη του ολικού φαινολικού περιεχομένου και της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων πρόπολης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Tue May 11 01:03:14 2021 EEST.

Created by  Elidoc

To Top