Items where Subject is "Κ > Κρόκος (Φυτό) - Ελλάδα"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Β | Γ | Δ | Ζ | Κ | Λ | Μ | Ν | Π | Σ
Number of items at this level: 20.

Β

Βέζος, Αλέξανδρος (2013) Κρόκος Κοζάνης: διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος = Advertismen and promotion product. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάχος, Δημήτριος Ν. (2015) Η παραγωγή, εκμετάλλευση και οι οικονομικές επιπτώσεις των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα: περίπτωση μελέτης: «ο κρόκος Κοζάνης». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βογδόπουλος, Κωνσταντίνος (2021) Μορφολογική περιγραφή και χαρακτηρισμός του φυτού Crocus Sativus L. στην περιοχή της Κοζάνης. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γκιάτας, Ιωάννης (2017) Μελέτη και κατασκευή αυτόνομου ρομποτικού εξάποδου οχήματος με προσαρμοσμένο βραχίονα και αρπάγη για την αναγνώριση και συλλογή ανθών Κρόκου. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γούλιου, Ευθυμία (2012) Η καλλιέργεια και οι προοπτικές ανάπτυξης του κρόκου στο Ν. Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δεδές, Νικόλαος and Μάρκου, Θωμάς (2012) Βελτιστοποίηση μηχανήματος επεξεργασίας saffron = Optimization of saffron processing machine. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζυγούρα, Αγλαΐα (2015) Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την προβολή του συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καζαντζή, Σταυρούλα Ι. and Σκόρδα, Κωνσταντίνα Π. (2017) Ο συνεταιρισμός του Κρόκου Κοζάνης και οι σχέσεις μεταξύ των μελών του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουτσούκη, Χρυσοβαλάντου Ανδριάνα (2021) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών οίνων που οινοποιήθηκαν με παρουσία κρόκου Κοζάνης (Greek red saffron). Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοϊμτσίδης, Θεοδόσιος (2021) Παραγωγή μεταποίηση και συσκευασία κρόκου Κοζάνης (Crocussativus L.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωνσταντινοπούλου, Παναγιώτα (2012) Συνεταιριστικές επιχειρήσεις στον ελλαδικό χώρο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσαρίνης, Κωνσταντίνος and Παπατριανταφύλλου, Δημήτριος (2020) Η καλλιέργεια του κρόκου Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λ

Λάτσκου, Μαλαματή (2021) Ο κρόκος και η συμβολή του στην οικονομική ανάπτυξη του Ν. Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μαλιάγκας, Ζήσης (2018) Προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας από παραπροϊόντα της παραγωγής κρόκου Κοζάνης = High value constituents from Kozani saffron byproducts. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νατσιού, Μαρία (2007) Ο ελληνικός κόκκινος κρόκος (Crocus sativus L.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παντελίδου, Μαρία and Τσανακτζή, Δέσποινα (2016) Ο κρόκος στην τοπική οικονομία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδάκη, Ελισσάβετ (2010) Παραγωγή και marketing κρόκου Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σκόρδα, Βασιλική and Σκόρδας, Κωνσταντίνος (2014) Παρουσίαση του συνεταιρισμού κροκοπαραγωγών Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στάμου, Βασιλική (2009) Καινοτόμες επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα: περίπτωση Νομού Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στεργιοπούλου, Αλεξία (2009) Η μέλισσα και το μελισσοτροφικό φυτό safran από τον Κρόκο Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Tue Nov 5 01:04:00 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top