Items where Subject is "Κ > Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 20.

Thesis

Αυγουστίδου, Αντωνία (2005) Συντήρηση κομπόστας και μαρμελάδας πυρηνοκάρπων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαλκάνης, Νικόλαος (2005) Μέθοδοι τυποποίησης και συντήρησης μήλων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάσση, Αρετή (2010) Ποιότητα και ασφάλεια νωπών φρούτων, λαχανικών και μεταποιημένων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιάγκα, Φανή (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε νωπά & κονσερβοποιημένα ροδάκινα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Παρασκευή (2021) Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Σοφία (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP στα κονσερβοποιημένα ροδάκινα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζιώγα, Σοφία (2004) Συμπύρηνες ποικιλίες ροδάκινων και η διαδικασία κονσερβοποίησης αυτών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κελεσίδου, Νικολέτα (2010) Παραγωγή και μεταποίηση ροδάκινου με έμφαση στην κονσερβοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουτλουμπάση, Αλίκη (2006) Παραγωγή κονσερβοποιημένης ελιάς, ποιότητας και διασφάλισης της ποιότητας, από παραγωγό βιομηχανία του Νομού Πιερίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαλιώτη, Ιφιγένεια (2009) Κονσερβοποίηση μανιταριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπιτζέ, Ελισσάβετ (2015) Επιχειρηματικό σχέδιο της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης ΑΛ.Μ.ΜΕ. Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παναγιωτίδου, Μαρίνα (2014) Μέθοδοι επεξεργασίας και τυποποίηση βιομηχανικού ροδάκινου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Βασίλειος (2022) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κονσερβών κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πατέλια, Δέσποινα (2022) Παραγωγή κονσερβοποιημένου ροδάκινου και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παυλίδης, Θεόδωρος (2018) Παραγωγή και μεταποίηση συμπύρηνου ροδάκινου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Προδρομίδου, Σοφία and Σκουλαριώτη, Σοφία (2003) Ο κλάδος των κονσερβοποιημένων φρούτων και οι εξαγωγικές του προοπτικές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαγιάννη, Αναστασία (2010) Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τυριακίδης, Ευστάθιος Χ. (2015) Μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων: η κονσερβοποιία Σκύδρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηπαπαθεοδωρίδου, Παρθένα (2009) Παραγωγή προϊόντων τομάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χρήστου, Νίκη (2010) Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας με βάση το πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κονσερβοποιίας σαλιγκαριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Nov 21 01:04:19 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top