Up a level |
Δημητριάδου, Παρασκευή (2021) Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ραφτούλη, Γεωργία (2021) HACCP στο κρέας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σταβιάνης, Γεώργιος (2022) Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φωτιάδου, Ευαγγελία (2022) Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc