Items where Subject is "Α > Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
  • Θεματικός Κατάλογος (11806)
    • Α (2305)
      • Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων) (4)
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 4.

Thesis

Δημητριάδου, Παρασκευή (2021) Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ραφτούλη, Γεωργία (2021) HACCP στο κρέας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταβιάνης, Γεώργιος (2022) Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδου, Ευαγγελία (2022) Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Fri Apr 19 01:04:14 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top