Items where Subject is "Α > Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
  • Θεματικός Κατάλογος (11806)
    • Α (2305)
      • Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων) (4)
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Δ | Ρ | Σ | Φ
Number of items at this level: 4.

Δ

Δημητριάδου, Παρασκευή (2021) Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρ

Ραφτούλη, Γεωργία (2021) HACCP στο κρέας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σταβιάνης, Γεώργιος (2022) Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φωτιάδου, Ευαγγελία (2022) Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sun May 26 01:04:22 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top