Up a level |
Άιτα, Μαρία (2017) Η ρύπανση των υδάτων από γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αποκρημιώτη, Ζωή (2017) Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Δαλακλή, Ειρήνη (2017) Παραγωγή οίνου και βασικές οινολογικές αναλύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ευσταθιάδου, Ελένη (2017) Ποιοτικός Έλεγχος γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζηννοβίου, Κυριακή (2017) Σχέσεις μεταξύ μελών Συνεταιρισμού Αρωματικών – Φαρμακευτικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ιωαννίδου, Θεοδώρα (2017) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων που παρασκευάζονται σε κρεοπωλεία της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κίτσου, Διονυσία (2017) Παραγωγή κονσερβοποιημένων ροδάκινων και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κανάρη, Φωτεινή (2017) Καλλιέργεια του σταφυλιού και έλεγχοι που γίνονται κατά την παραλαβή του. Μεταβολή βάρους σταφυλιών κατά την ωρίμανση, Μεταβολή σακχάρων, Μεταβολή οξύτητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραγιάννη, Φωτεινή (2017) Ποιοτικός έλεγχος νωπού γάλακτος- Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της ΟΜΧ, με τη συσκευή μ-TRAC. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καρατσιώλη, Μαρία (2017) Ερυθρή οινοποίηση και προσδιορισμός οξύτητας σακχάρων, pH και αλκοολικού βαθμού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεσίδου, Κλεονίκη (2017) Κρόκος (Crocus sativus): καλλιέργεια και ποιοτικά χαρακτηριστικά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κιρκμαλής, Παύλος (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών βιολογικής εκτροφής που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουρσάρης, Θεοφύλακτος (2017) Αγροτικοί συνεταιρισμοί στην εποχή της οικονομικής κρίσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κωστόπουλος, Αθανάσιος (2017) Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μητσαράκη, Ραφαέλα Μαρία (2017) Παραγωγή οίνου και διαδικασία παλαίωσης για την ποικιλία «Ξινόμαυρο». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νίκα, Ανδριάνα Θεοδώρα (2017) Παραγωγή οίνου & προσδιορισμός αλκοολικού τίτλου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νικολαϊδου, Άννα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά μελιού από μελισσοπαραγωγούς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νότε, Χριστίνα (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου "αχυρώνα" που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παλάκας, Προκόπης (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αυγών τύπου «Ελευθέρας Βοσκής» που πωλούνται συσκευασμένα σε υπεραγορές τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαχατζή, Σεβαστή (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού που παράγονται στο Νομό Σάμου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παρλαπανίδου, Χριστίνα (2017) Παραγωγή οίνου και βασικές οινολογικές αναλύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ρουσιάδου, Χαρούλα (2017) Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων σε επιχειρήσεις Ζαχαροπλαστικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σελεμίδου, Αρχόντα (2017) Προσδιορισμός καφεϊνης σε ενεργειακά ποτά και σε αναψυκτικά τύπου cola. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσιατσού, Μαρία (2017) Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσινασλανίδου, Δήμητρα (2017) Προσδιορισμός φαινολικών ενώσεων και αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων κακάο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φωτιάδου, Ευγενία (2017) Παραγωγή οίνου και βασικές οινολογικές αναλύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χαιρετάκης, Κάρολος (2017) Η ανάπτυξη της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χασάν, Μεχμέτ (2017) "Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χατζηλία, Νίκη (2017) Ποιοτικά χαρακτηριστικά της καπνιστής πέστροφας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc