Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 50.

Thesis

Χατζηγεωργίου, Βασιλική (2022) Τεχνολογικός και ποιοτικός έλεγχος στα φυτικά έλαια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μανωλάκης, Αντώνιος (2022) Μέθοδοι επεξεργασίας και συντήρησης στον οίνο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουρουζίδου, Παρασκευή (2022) Παραγωγή οίνου και τεχνικές παλαίωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδοπούλου, Ανδρονίκη (2022) Παραγωγή κομπόστας ροδάκινου και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσακμάκης, Χαράλαμπος (2022) Βασικές αρχές και πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας τομάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νάκε, Βερόνικα Γκλαντιόλα (2022) Παραγωγή μπύρας από διαφορετικές ποικιλίες λυκίσκου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαηλίδης, Ευθύμιος (2022) Μέθοδοι παραγωγής και συντήρησης οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θεοδωρίδου, Μαρία (2022) Αφρώδης οίνοι και ποιοτικά χαρακτηριστικά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλτσίδου, Γεωργία (2022) Εμφιάλωση νερού και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαυρομάτης, Ιωάννης (2022) Παραγωγή μηλίτη και διαδικασία παστερίωσης του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πατέλια, Δέσποινα (2022) Παραγωγή κονσερβοποιημένου ροδάκινου και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σύραλης, Κυριαζής (2021) Προσδιορισμός φυσικοχημικών παραμέτρων σε εμπορικά δείγματα χονδροελιάς Χαλκιδικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλαμπάκας, Μιχάλης (2021) Ποιοτικός έλεγχος κρασιού και αξιοποίηση αποβλήτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζάγκας, Αθανάσιος (2021) Τεχνικές οινοποίησης για την παραγωγή λευκού, ερυθρού και ροζέ οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαμηνά, Μαρία (2021) Προσδιορισμός βιταμίνης C και του ολικού φαινολικού περιεχομένου σε κεράσια και μήλα της περιοχής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζόγλου, Παναγιώτης (2019) Η καλλιέργεια της μηλιάς και αξιολόγηση κριτηρίων συλλεκτικής ωριμότητας για βέλτιστη συντηρησιμότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καζάκης, Δήμος (2019) Παραγωγή και μεταποίηση βρώσιμης ελιάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρνέζου, Παναγιώτα (2018) Συστήματα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας αποξηραμένων σύκων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παγώνη, Άννα-Μαρία (2018) Ποιότητα γάλακτος και ανίχνευση υπολειμμάτων αφλατοξίνων στο γάλα και τα τυριά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παυλίδης, Θεόδωρος (2018) Παραγωγή και μεταποίηση συμπύρηνου ροδάκινου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κίτσου, Διονυσία (2017) Παραγωγή κονσερβοποιημένων ροδάκινων και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδου, Ευγενία (2017) Παραγωγή οίνου και βασικές οινολογικές αναλύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μητσαράκη, Ραφαέλα Μαρία (2017) Παραγωγή οίνου και διαδικασία παλαίωσης για την ποικιλία «Ξινόμαυρο». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παρλαπανίδου, Χριστίνα (2017) Παραγωγή οίνου και βασικές οινολογικές αναλύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δαλακλή, Ειρήνη (2017) Παραγωγή οίνου και βασικές οινολογικές αναλύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρατσιώλη, Μαρία (2017) Ερυθρή οινοποίηση και προσδιορισμός οξύτητας σακχάρων, pH και αλκοολικού βαθμού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιαπουτζη, Ελένη (2016) Παραγωγή Ξινόμαυρου οίνου ποιοτικός έλεγχος και προσδιορισμός θειωδών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μήττας, Ιωάννης (2016) Παραγωγή ξινόμαυρου Οίνου "Παλιοκαλιάς" και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δόνγκα, Μαρία (2016) Η καλλιέργεια της μηλιάς και αξιολόγηση κριτηρίων συλλεκτικής ωριμότητας για βέλτιστη συντηρησημότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαρρηκυριακίδου, Ευμορφία (2015) Καλλιέργεια καλαμποκιού, καταπολέμηση πυραλίδας και σεζάμιας σε σχέση με την ποιότητα καρπού και απόδοση σε κιλά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαλκάνη, Μαρία (2015) Παραγωγή λευκού οίνου και ποιοτικός έλεγχος αυτού με μέτρηση δείκτη pinking. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νατσιού, Μαρία (2014) Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δούλη, Δήμητρα (2013) Ποιότητα ελαιόλαδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιβίκη, Δανάη (2013) Συγκέντρωση νιτρικών σε ποικιλίες μαρουλιού μετά από διαφορετικές επεμβάσεις λίπανσης = Concentration of Nitrates in Lettuce Varieties after Several Fertilization Treatments. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αθανασιάδου, Ελένη (2012) Παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία της Ελληνικής ρετσίνας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παγώνη, Αλεξάνδρα Αργυρώ (2012) Παραγωγή και ποιοτική αξιολόγηση ελαιόλαδου με τη συσκευή Rancimat. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιούρης, Αχιλλέας (2012) Αρχές οινοποίησης, παράμετροι μετρήσεων WINESCAN στον οίνο και συγκριτική αξιολόγηση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκευοφύλαξ, Μιχάλης (2011) Καταγραφή και ανάλυση παραγόντων που επηρεάζουν την οινοποίηση των κυρίων οινοποιήσιμων ποικιλιών που καλλιεργούνται στην αμπελουργική ζώνη της Κω. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ταντούλας, Ιωάννης (2011) Αφλατοξίνη m1 στο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μοσχόβη, Αλίκη (2010) Έλεγχος ποιότητας νερού – Εφαρμογή στις αρδεύσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαγιάννη, Αναστασία (2010) Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεννάτος, Κωνσταντίνος (2010) Αφλατοξίνη Μ1 στο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γουδερού, Παρασκευή (2010) Έλεγχος ποιότητας στα είδη μαρουλιών Romaine και Iceberg πριν και μετά τη συγκομιδή τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασιλειάδου, Ανδρονίκη (2009) Προσδιορισμός ωρίμανσης στα μήλα στην περιοχή Άρνισσας με μέτρηση σακχάρων και αντοχή σάρκας σε πίεση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βλάχου, Ελένη-Δήμητρα (2009) Παραγωγή ζύθου και εργαστηριακοί έλεγχοι που αφορούν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζλάτη, Τραϊανή (2009) Παραγωγή κατεψυγμένου πράσινου ολόκληρου φασολιού και κατεψυγμένου σπανακιού με τη μέθοδο της ταχείας κατάψυξης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τρεμπολίτου, Νικολέτα (2009) Η καλλιέργεια του σπαραγγιού (Asparagus officinalis) στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαρελά, Χριστίνα (2009) Νομικές απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου σε χυμό πορτοκάλι και εργαστηριακοί έλεγχοι σε BRIX, PΗ και οξύτητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αρφάνη, Παναγιώτα (2008) Η παραγωγή από τυποποίηση ελαιολάδου από ελιές βιολογικής καλλιέργειας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βούλγαρη, Αθηνά (2008) Μελέτη της επίδρασης του πράσινου τρυγητοί στη σύνθεση των σταφυλιών και των παραγόμενων οίνων της ποικιλίας MERLOT. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Nov 21 01:18:49 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top