Up a level |
Stergioudi, Roxani - Aikaterini (2021) Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ίσσαρη, Ανδρομάχη and Γρηγοριάδης, Μίκης (2016) Στρατηγικές μάρκετινγκ εξαγωγικών γαλακτοκομικών επιχειρήσεων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αλεξανδρίδου, Βασιλική and Αναστασίου, Παρασκευή (2020) Φυσικοχημικές ιδιότητες του πρόβειου γάλακτος και πρόβειου τυριού. Συγκριτική μελέτη με το κατσικίσιο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ανθόπουλος, Γεώργιος (2012) Ποιότητα γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βαραχίδη, Ελένη (2022) Προβλήματα σχετικά με τη μικροβιολογία και βιοχημεία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βλαχάβα, Βασιλεία (2018) The fermentation of milk, the final products and their flow charts. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γαλανούδη, Βασιλική (2021) Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκικάκης, Μάριος (2021) Μικροβιολογικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκουργκούτας, Λάζαρος and Καϊάφας, Νικόλαος (2006) Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ηλιάδου, Παρθένα (2021) Παρασκευή και ποιοτικά χαρακτηριστικά του κεφίρ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ιωαννίδης, Γεώργιος (2006) Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την παραγωγή φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραβατάκης, Κωνσταντίνος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κατσούρη, Μαργαρίτα (2006) Παραδοσιακά προϊόντα Νάξου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κερεμίδου, Αναστασία (2021) Παρασκευή γιαούρτης και αλλοιώσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κοντού, Θωμάς (2022) Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουζουκίδης, Μάξιμος (2005) Παραγωγή παραδοσιακής και βιομηχανικής γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κροντηρά, Ελένη (2020) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κυριακοπούλου, Ευαγγελία and Παπαναστασίου, Γεώργιος and Δούμπλας, Χρήστος (2011) Η αυξημένη γαλακτοπαραγωγή του προβάτου της φυλής Χίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λίγδα, Μαρία and Μπότου, Χριστίνα (2009) Η εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λαζάρου, Μαρία (2008) Παραγωγή και εμπορία γάλακτος και των προϊόντων του στην περιοχή της Θεσσαλίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λαζαρίδου, Μαρία (2012) Εργαστηριακές αναλύσεις ελέγχου ποιότητας γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λαμπρίδου, Αικατερίνη and Ρούντου, Ελευθερία and Σταμπούλογλου, Μαρία (2020) Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λιάπη, Χριστίνα Αικατερίνη (2022) Ποιοτικά χαρακτηριστικά σοκολάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λιούτα, Βασιλική (2021) Παραγωγή και τυποποίηση παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μέξη, Ελευθερία (2011) Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μεταξάς, Σπυρίδων (2014) Η γαλακτοκομία στην κεντρική Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παλάντζας, Γεώργιος (2020) Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαλούδη, Ελισσάβετ (2021) Εναλλακτικά είδη γάλακτος - φυσικοχημική ανάλυση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παρασκευοπούλου, Ευτυχία (2009) Το Marketing τροφίμων: η περίπτωση της φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Περόι, Αντουέλ (2009) Σύγχρονοι έλεγχοι ποιότητας στο φρέσκο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σούλα, Σταυρούλα (2022) Ο κλάδος της γαλακτοβιομηχανίας στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Στραφιώτη, Ελένη (2012) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τάνιος, Ευάγγελος (2005) Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων στο νομό Σερρών (ΣΕΡΓΑΛ Α.Ε.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ταρασίδου, Στέλλα (2021) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών σοκολατούχου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τζελέπης, Ηλίας (2020) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος μακράς διαρκείας (U.H.T.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσέτσιλας, Αλέξανδρος (2020) Τάσεις και εξελίξεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από εκτροφές μικρών μηρυκαστικών στην περιοχή της Θεσσαλίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσίκα, Καλλιρόη (2018) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσελέπη, Ελένη (2013) Παράγοντες που επηρεάζουν την υγιεινή και την ποιότητα του γάλακτος στο επίπεδο εκτροφής = Factors affecting the health and quality of milk in level of breeding. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσιατσού, Μαρία (2017) Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φιλιππίδου, Ζαχαρένια (2020) Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φράγκου, Αφροδίτη (2003) Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χασάν, Μεχμέτ (2017) "Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc