Παπανδρέου, Γεώργιος (2013) Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
zp3_2013.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (347kB) |
Abstract
Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής και παρουσίασης των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων πρωτίστως του αγελαδινού γάλακτος, αλλά και του γάλακτος που προέρχεται από γίδα, προβατίνα ή βουβάλα. Παράλληλα παρουσιάζονται οι λόγοι για τους οποίους γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια από τα οποία διέρχεται το γάλα, από την παραλαβή του από το ζώο έως την στιγμή που θα φτάσει στον καταναλωτή. Σκοπός την εν λόγω παρουσίασης είναι να γίνει αρχικά αντιληπτή η σημασία του ποιοτικού ελέγχου και ειδικότερα στην περίπτωση του γάλακτος, ενός προϊόντος το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τον άνθρωπο.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κοτανίδης Γεώργιος |
Uncontrolled Keywords: | Ποιοτικός έλεγχος γάλακτος, Γάλα, Αγελαδινό γάλα |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομία - Ελλάδα Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 11 Mar 2015 10:34 |
Last Modified: | 31 Mar 2015 08:58 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/562 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |