Φράγκου, Αφροδίτη (2003) Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
IT19_2003.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (9MB) |
Abstract
Η παρούσα μελέτη έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση της ελληνικής αγοράς των γαλακτοκομικών προϊόντων. Αναλυτικότερα, στο πρώτο κεφάλαιο μελετάται η εγχώρια παραγωγή και η διάρθρωση των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας. Ακολούθως, στο δεύτερο κεφαλαίο γίνεται λόγος για την ανάπτυξη των εξαγωγικών και επενδυτικών δράσεων της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας στις χ-μ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρώπης. Τέλος, στο τρίτο κεφάλαιο περιγράφονται οι εξωτερικές οικονομικές δραστηριότητες της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χ-μ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ανατολικής Ευρώπης καθώς επίσης παρουσιάζονται τα προβλήματα του κλάδου και οι προοπτικές εξέλιξης του.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Σίσκος Ευάγγελος |
Uncontrolled Keywords: | Στρατηγικός σχεδιασμός, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Εξαγωγικές επενδυτικές τάσεις, Εξωτερικές οικονομικές δραστηριότητες |
Subjects: | Α > Ανταγωνιστικότητα Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα Σ > Στρατηγικός προγραμματισμός |
Divisions: | Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 25 May 2015 16:25 |
Last Modified: | 25 May 2015 16:25 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/4445 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |