Κοινωνικά Μέσα στην εποχή του COVID-19. Ο ρόλος τους στην επικοινωνία των επιχειρήσεων την περίοδο της καραντίνας στην Ελλάδα.

Μαυρουδή, Ελένη (2021) Κοινωνικά Μέσα στην εποχή του COVID-19. Ο ρόλος τους στην επικοινωνία των επιχειρήσεων την περίοδο της καραντίνας στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC58_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (542kB)

Abstract

Με το πέρασμα του χρόνου και την τεραστίων διαστάσεων εξέλιξη της τεχνολογίας, τα κοινωνικά μέσα έχουν τεράστια συμβολή όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και στα πλαίσια των εταιρειών. Άνθρωποι ανεξαρτήτου γεωγραφικής προέλευσης μπορούν να συνδεθούν, να ανταλλάξουν πληροφορίες, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και να επικοινωνούν πολύ άμεσα και γρήγορα. Αυτό αποτέλεσε το εφαλτήριο της αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις ώστε με στόχο να προωθηθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους, να συμβάλλουν στην ενίσχυση του εμπορικού του σήματος, να ενισχύουν την ικανοποίηση των υπαρχόντων πελατών τους και να προσελκύουν νέους. Με την απαρχή της πανδημίας το Μάρτιο του 2020, η έννοια των κοινωνικών μέσων έγινε ακόμα πιο σημαντική καθώς η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι ώθησε την ανάγκη εξακολούθησης δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την εργασία. Συνεπώς, πολύ σύντομα ενισχύθηκε ο ρόλος των κοινωνικών μέσων ακόμα περισσότερο και βοήθησε ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις να τα αξιοποιήσουν κάτι που διαφάνηκε και από την ποιοτική έρευνα που διενεργήθηκε χρησιμοποιώντας συνεντεύξεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον project manager της επιχείρησης Μανελίδη.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Γιολτσίδου Γεωργία
Uncontrolled Keywords: Κοινωνικά μέσα, Covid-19, Ψηφιακό μάρκετινγκ, Επιχειρήσεις, Πανδημία, Κοινωνική απομάκρυνση.
Subjects: Δ > Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Ε > Επιχειρήσεις - Δίκτυα υπολογιστών
Ε > Επικοινωνία
Κ > Κοινωνικά δίκτυα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 14 Jul 2022 10:32
Last Modified: 14 Jul 2022 10:32
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11800

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top