Κροντηρά, Ελένη (2020) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
FG24_2020.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (865kB) |
Abstract
Βασικός σκοπός της εν λόγω εργασίας, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση στοιχείων που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων για το θέμα της ανάλυσης της παρασκευής και εμπορίας γιαούρτης με στοιχεία HACCP, σε συνδυασμό με την παρασκευή, υγιεινή και ασφάλεια των διαδικασιών ελέγχου και εμπορίας. Η εργασία χωρίζεται σχετικά σε τρία (3) κεφάλαια, με το Κεφάλαιο 1 να αναφέρεται στην Έννοια και τα Χαρακτηριστικά του Πιστοποιητικού HACCP και Τρόπος Εφαρμογής του από τις Εταιρίες Τροφίμων, το Κεφάλαιο 2 οριοθετείτε στην Τεχνολογία Παρασκευής, Τυποποίηση και Συσκευασία γιαούρτης, και το Κεφάλαιο 3 αναφέρεται στην Εφαρμογή του Πιστοποιητικού HACCP για την Ασφάλεια και Υγιεινή στις Επιχειρήσεις Παρασκευής και Συσκευασίας γιαούρτης
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Τσιότσιας Αρσένιος |
Uncontrolled Keywords: | Γιαούρτι, Ποιοτικός έλεγχος, Παραγωγή γιαούρτης |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 03 Dec 2020 11:06 |
Last Modified: | 26 May 2021 07:34 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10715 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |