Τα social media και η χρήση τους για την προώθηση των υπηρεσιών. Μελέτη περίπτωσης (Mikel).

Μουρτζίλα, Βάϊα (2019) Τα social media και η χρήση τους για την προώθηση των υπηρεσιών. Μελέτη περίπτωσης (Mikel). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC56_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (4MB)

Abstract

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) χρησιμοποιούνται στον τομέα των επιχειρήσεων στα πλαίσια του marketing, των πωλήσεων, της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων με στόχο την προσέγγιση των καταναλωτών και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Τα τελευταία χρόνια οι σύγχρονες επιχειρήσεις διαχειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντονότερα με σκοπό να εξαπλωθούν, να κυριαρχήσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον καθώς και να εξελιχθούν προχωρώντας σε μια νέα μορφή διαλόγου αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιαστούν στα σύγχρονα δεδομένα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πως αυτά χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις για την προώθηση των υπηρεσιών τους. Αρχικά θα γίνει αναφορά στον ορισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των επιχειρήσεων. Ακολουθεί η ανάλυση, η ομαδοποίηση και η παρουσίαση των δημοφιλέστερων κατηγοριών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος, για μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση του φαινομένου, διεξάγεται μια έρευνα, με την οποία παρουσιάζονται και αναλύονται βασικές τεχνικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την επιχείρηση Mikel.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπατσιμούλη Μαρία
Uncontrolled Keywords: Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Social media, Μάρκετινγκ Κοινωνικών δικτύων, Μάρκετινγκ προϊόντων και υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ, Διαδίκτυο, Διαφήμιση, Επιχείρηση.
Subjects: Δ > Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Ε > Επιχειρήσεις
Κ > Κοινωνικά δίκτυα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 12 May 2020 17:27
Last Modified: 12 May 2020 17:27
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10272

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top