Τα social media ως εργαλείο αναγνώρισης και προώθησης των επιχειρήσεων. Σύγκριση και έρευνα για τον τρόπο χρήσης τους από τις επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης.

Παπαδοπούλου, Ειρήνη Δ. (2019) Τα social media ως εργαλείο αναγνώρισης και προώθησης των επιχειρήσεων. Σύγκριση και έρευνα για τον τρόπο χρήσης τους από τις επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC32_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης μίας ερευνητικής μελέτης, επιλέχθηκε να διερευνηθεί η συμβολή των social media ως προς την αναγνώριση και την προώθηση των επιχειρήσεων. Πρόκειται για μία έρευνα που έχει ως σκοπό την καταγραφή και την παρουσίαση των βασικότερων χαρακτηριστικών των επιχειρήσεων και της σχέσης τους με τις νέες τεχνολογίες. Η εργασία αυτή αποσκοπεί στο να προβεί στην σύγκριση και στην έρευνα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των social media από τις επιχειρήσεις. Η εν λόγω μελέτη επιτυγχάνεται με τη συμβολή της πρωτογενούς και δευτερογενούς μεθοδολογίας. Ειδικότερα, ως πρωτογενής χαρακτηρίζεται η προσωπική έρευνα που διεξάγεται σε τρεις επιχειρήσεις (μελέτες περίπτωσης), ως προς την σχέση τους με τα social media, την χρήση, την αναγνώριση και την προώθηση τους μέσω αυτών. Η πρωτογενής αυτή έρευνα θεωρείται ποιοτική, καθώς διεξάγεται με τη συμβολή της συνέντευξης. Επιπλέον, η μεθοδολογία της μελέτης αυτής βασίζεται και στην παρουσίαση δευτερογενών στοιχείων, τα οποία προέρχονται από πηγές της διεθνούς επιστημονικής αρθρογραφίας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Παπατσιμούλη Μαρία
Uncontrolled Keywords: Επιχείρηση, Μάρκετινγκ, Τεχνολογία, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αναγνώριση, Χρήση, Προώθηση.
Subjects: Δ > Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Ε > Επιχειρήσεις - Πληροφορική
Κ > Κοινωνικά δίκτυα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 30 Sep 2019 11:34
Last Modified: 30 Sep 2019 11:34
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10122

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top