Items where Subject is "Τ > Τρόφιμα - Τεχνολογία"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Β | Γ | Δ | Κ | Μ | Ν | Π | Τ
Number of items at this level: 21.

Β

Βιδάκη, Χαρίκλεια (2011) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων φυτικών ελαίων μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γκούσιος, Γρηγόριος (2004) Συντήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και η επίδραση της σε αυτά = Preservation of dairy products and its effects on them. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δαγκλή, Δέσποινα (2004) Συντήρηση οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Παρασκευή (2021) Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Διδώλης, Μάρκος Ραφαήλ (2012) Νέες κατηγορίες ενώσεων και βιολειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κίτα, Βασιάνα - Βασιλίκα (2018) Παραγωγή νέων προϊόντων τροφίμων σε σχήμα πέρλας. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλύβα, Μαγδαληνή (2005) Επίδραση των διαφόρων κατεργασιών των τροφίμων στις λειτουργικές και θρεπτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κεφαλάς, Νικόλαος (2009) Μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο UHT γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοκολινάκης, Δημήτριος (2009) Κατάψυξη λαχανικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουκουτάρα, Ευθυμία (2006) Πρόσθετες αντιοξειδωτικές ουσίες στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Ματζίρη, Ασημίνα (2009) Η στάση των καταναλωτών απέναντι στα λειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαηλίδης, Ευάγγελος (2022) Μέθοδοι αύξησης χρόνου ζωής τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νάστου, Ανδρομάχη (2010) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νίτσιου, Ελένη (2021) Καπνιστά τρόφιμα. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νίτσιου, Ελένη (2021) Καπνιστά τρόφιμα. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παπαβραμίδου, Δέσποινα (2003) Αποστειρωμένο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Ειρήνη (2010) Βιολειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τοπαλίδης, Ιωάννης Ισαάκ (2018) Prepagation of apple jam with bioactive ingredients. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάκαλος, Ειρηναίος (2009) Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος βρώσιμων ελιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάνα, Αναστασία (2008) Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσακίρογλου, Ελένη (2021) Ασηπτική διεργασία και τεχνολογία εμποδίων ως μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Dec 21 01:04:32 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top