Items where Subject is "Τ > Τρόφιμα - Ανάλυση"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Γ | Ζ | Κ | Μ | Ν | Χ
Number of items at this level: 10.

Γ

Γεωργιάδου, Συμέλα (2021) Χαρακτηριστικά των υπερτροφών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιαννακάκη, Χριστίνα (2012) Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζέρβου, Νίκη (2009) Τα αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καρυώτης, Κωνσταντίνος (2020) Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστή, Τριανταφυλλιά (2021) Οργανικά οξέα και τα άλατά τους για τη βελτίωση της γεύσης και η χρησιμοποίηση και δράση τους στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστόπουλος, Αθανάσιος (2017) Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσίου, Αφροδίτη (2010) Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μπιλμπίλη, Μαρία (2022) Ασηπτική διεργασία και συσκευασία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νάστου, Ανδρομάχη (2010) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χατζηγιαννίδης, Χαράλαμπος (2014) Λειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Nov 26 01:04:09 2022 EET.

Created by  Elidoc

To Top