Items where Subject is "Τ > Τρόφιμα - Ανάλυση"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Γ | Ζ | Κ | Ν | Χ
Number of items at this level: 7.

Γ

Γιαννακάκη, Χριστίνα (2012) Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζέρβου, Νίκη (2009) Τα αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καρυώτης, Κωνσταντίνος (2020) Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστόπουλος, Αθανάσιος (2017) Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσίου, Αφροδίτη (2010) Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νάστου, Ανδρομάχη (2010) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χατζηγιαννίδης, Χαράλαμπος (2014) Λειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Mon Jan 18 01:03:30 2021 EET.

Created by  Elidoc

To Top