Items where Subject is "Τ > Τυροκομία"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Γ | Δ | Θ | Κ | Μ | Ν | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ
Number of items at this level: 50.

Α

Αβραμίδου, Μαρία and Αμπάρη, Ουρανία (2006) Βιοχημικές διαδικασίες κατά την ωρίμανση των τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βαμβακάς, Παναγιώτης (2008) Παραγωγή - ποιότητα και τυποποίηση κρητικών προϊόντων (καλιτσούνια) και σύστημα HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βούρου, Αικατερίνη (2021) Τεχνολογία παρασκευής τυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γατσούλη, Ελένη (2015) Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος του τυριού "μανούρι". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκόγκος, Βασίλειος (2005) Παρασκευή, τυποποίηση και ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γραβάνη, Ευανθία (2011) Το μάρκετινγκ στις μικρομεσαίες παραδοσιακές επιχειρήσεις: η περίπτωση της τυροκομικής εταιρίας "Γραβάνης Ο.Ε.". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γραμμάτη, Ελισάβετ (2022) Χαρακτηριστικά και προοπτικές των κυριότερων ΠΟΠ και ΠΓΕ τυροκομικών προϊόντων της Ελλάδας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δημητρίου, Ανδρέας (2016) Οργάνωση και λειτουργία σύγχρονου τυροκομείου στο νομό Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δραγανίδης, Κωνσταντίνος (2008) Επίδραση συστατικών, παραγωγικής διαδικασίας, φυσικών και χημικών παραγόντων στη γεύση και το άρωμα του τυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θ

Θεοδοσιάδη, Καλλιρρόη (2009) Παραγωγή κασεριού στη βιομηχανία γάλακτος «ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε.» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κάββουρας, Ιωάννης (2016) Το τυρί "φέτα" στην ορεινή Αρκαδία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κάλλη, Γιαννούλα (2003) Παραδοσιακή φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καβρουλάκη, Ανδρομάχη (2006) Γραβιέρα Κρήτης: παραγωγή - υγιεινή - ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλυβιώτης, Αθανάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "γκούντα" που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραβατάκης, Κωνσταντίνος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κλώπας, Αναστάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "κεφαλοτύρι" που πωλούνται επί ζύγιω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κομματά, Αμαλία (2006) Η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και η εμπορία των τυροκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοσιώρη, Ναταλία (2013) Tα ΠΟΠ ΚΑ και ΠΓΕ προϊόντα και η προώθηση τους μέσω της διαφήμισης στην διεθνή αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοτσέτας, Διονύσιος (2012) Παραγωγή μαλακών τυριών: ποιοτικές παράμετροι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουτσουμπίδου, Δέσποινα (2019) Μικρά οικογενειακά τυροκομεία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρητίδου, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωνσταντινίδου, Λεμονιά (2004) Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσίδου, Ζωή (2007) Τεχνολογία παρασκευής τυριών και ελαττωμάτων που παρουσιάζονται. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μανώλης, Άγγελος (2010) Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαραντίδου, Ελένη (2012) Παρουσίαση σύγχρονης τυροκομικής μονάδας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρνέρης, Ηλίας (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP στη βιομηχανία παραγωγής παραδοσιακής φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαυροπούλου, Αμυγδαλιά Α. (2004) Διάρθρωση της ευρωπαϊκής εμπορευματικής αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων και η επέκταση των εξαγωγικών και επενδυτικών δράσεων των ελληνικών επιχειρήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μηλιόπουλος, Ευάγγελος (2009) Παρασκευή ελληνικών τυριών, παθήσεις και εχθροί τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπογδάνης, Αλέξανδρος (2010) Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νικηφόρου, Γεώργιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ντάλλα, Σεβαστή (2009) Η φύση, ο ρόλος και η σημασία των ενζύμων του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παλάντζας, Γεώργιος (2020) Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαβλασίου, Σοφία (2005) Τεχνολογία παραγωγής κασεριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πετροπούλου, Αναστασία (2015) Ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλάκου, Κοσμάς (2010) Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πραμαντιώνης, Χρήστος (2011) O κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση της βιομηχανίας Δωδώνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρ

Ρούσσος, Ανδρέας (2018) Μικροβιολογία ανθότυρου Με έμφαση στις μεθόδους ανάλυσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σίσκα, Πανωραία (2011) Εμπόριο των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιάββα, Ζωή (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού φέτας που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπινθουράκης, Χαράλαμπος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας σε παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Ρεθύμνης και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τάνιος, Ευάγγελος (2005) Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων στο νομό Σερρών (ΣΕΡΓΑΛ Α.Ε.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζιούρα, Ελένη (2008) Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσίρου, Χριστίνα (2009) Τεχνολογία στην προετοιμασία τυριών – ελαττώματα των τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδης, Νικόλαος (2015) Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Χριστίνα (2015) Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσούκα, Στυλιανή (2022) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε παραγωγική διαδικασία τυριού φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φιλιππούσης, Ανδρέας (2009) Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτιάδου, Ειρήνη (2011) Παραγωγή φέτας και ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα και στη φέτα σε επίπεδο τυροκομείου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαλιάσου, Δήμητρα (2011) Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χασάπη, Σοφία (2006) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Dec 21 01:04:16 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top