Up a level |
Λέσσης, Ναπολέων (2016) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανική παραγωγή παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παράσογλου, Βανέσσα - Κάλια and Ασημούλας, Μάριος - Αλέξανδρος (2019) Παραλλακτικότητα στη χημική σύνθεση και διατροφική αξία παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χονδρόπουλος, Κωνσταντίνος (2011) Η συγκριτική ανάλυση της εφαρμογής των αλυσίδων μέσου - στόχου στην περίπτωση των βιολογικών, συμβατικών και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc