Items where Subject is "Β > Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Λ | Π | Χ
Number of items at this level: 3.

Λ

Λέσσης, Ναπολέων (2016) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανική παραγωγή παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παράσογλου, Βανέσσα - Κάλια and Ασημούλας, Μάριος - Αλέξανδρος (2019) Παραλλακτικότητα στη χημική σύνθεση και διατροφική αξία παραδοσιακών (χωριάτικων) λουκάνικων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χονδρόπουλος, Κωνσταντίνος (2011) Η συγκριτική ανάλυση της εφαρμογής των αλυσίδων μέσου - στόχου στην περίπτωση των βιολογικών, συμβατικών και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Tue Nov 5 01:03:29 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top