Up a level |
Βούλγαρη, Άννα Α. and Μαντσέλλι, Κρίστο Π. (2020) Χρηματοοικονομική ανάλυση και σύγκριση των εταιριών CRETA FARMS και ΝΙΚΑΣ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λογαρούδης, Γεώργιος (2006) Κρέας: η δομή, η χημεία, η μικροβιολογία και τα προϊόντα του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μάνου, Βασιλική (2008) Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσίρος, Αναστάσιος (2009) Marketing αλλαντικών προϊόντων: η περίπτωση της εταιρίας ΝΙΚΑΣ Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσακώνη, Αθανασία (2011) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος ζλάτης για την παραγωγή γύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φωτεινός, Γεώργιος (2005) Παράγωγη και ποιοτικός έλεγχος κονσερβοποιημένων αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc