Up a level |
Πιοβήτου, Μαρία (2015) Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε αρτοποιείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πολυχρονίου, Βασίλειος (2011) Αυτόματος φούρνος παραγωγής αρτοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σκένδος, Ευάγγελος (2018) Production of different types of bread and bakery products. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φωτιάδου, Ευαγγελία (2022) Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc