Items where Division is "Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)" and Year is 2020

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Number of items: 14.

Γιαζιτζή, Στυλιανή Ελευθερία (2020) Εκχύλιση βιοδραστικών συστατικών σε αψεφήματα βοτάνων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκότσης, Παναγιώτης (2020) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών παστεριωμένου γίδινου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρυώτης, Κωνσταντίνος (2020) Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κλημεντίδης, Κοσμάς (2020) Αλυσίδες καφέ στην Ελλάδα, Μελέτη περίπτωσης στην πόλη της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κλώπας, Αναστάσιος (2020) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού "κεφαλοτύρι" που πωλούνται επί ζύγιω σε καταστήματα τροφίμων της πόλης της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κούλη, Σταυρούλα (2020) Αγροτικοί συνεταιρισμοί. Αγροτικός συνεταιρισμός "Πελεκάνος" Πρεσπών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωτσαρίνης, Κωνσταντίνος and Παπατριανταφύλλου, Δημήτριος (2020) Η καλλιέργεια του κρόκου Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λαζαρίδου, Μαρία (2020) Ηλεκτρονικό εμπόριο: το προφίλ του χρήστη - εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λαμπρίδου, Αικατερίνη and Ρούντου, Ελευθερία and Σταμπούλογλου, Μαρία (2020) Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρνέρη, Ευγενία (2020) Η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών Νομού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαυρίδου, Νικολέτα (2020) Μεταβολή των ποιοτικών χαρακτηριστικών ελαιολάδου μετά τον αρωματισμό του με μέντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σόντη, Άννα (2020) Μελέτη του ολικού φαινολικού περιεχομένου και της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων πρόπολης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φιλιππίδου, Ζαχαρένια (2020) Παρασκευή γιαούρτης από αγελαδινό γάλα και ποιοτικός έλεγχος προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαραλαμπίδου, Αγνή (2020) Χημική σύσταση αγελαδινού γάλακτος ιδιωτικής ετικέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Nov 21 01:05:10 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top