Items where Division is "Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)" and Year is 2016

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: Γ | Δ | Ε | Κ | Λ | Μ | Π | Σ | Τ | Χ
Number of items: 15.

Γ

Γιανκου, Παρασκευή (2016) Μονογραφία ποικιλιών μηλιάς στο Δ.Δ. Πύργων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιαπουτζη, Ελένη (2016) Παραγωγή Ξινόμαυρου οίνου ποιοτικός έλεγχος και προσδιορισμός θειωδών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δόνγκα, Μαρία (2016) Η καλλιέργεια της μηλιάς και αξιολόγηση κριτηρίων συλλεκτικής ωριμότητας για βέλτιστη συντηρησημότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ε

Ευαγγελινού, Αντιγόνη (2016) Ποιοτικός έλεγχος δειγμάτων Ελαιόλαδου από την περιοχή της Χαλκιδικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κάββουρας, Ιωάννης (2016) Το τυρί "φέτα" στην ορεινή Αρκαδία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλαντάτζε, Νάτια (2016) Προσδιορισμός ποιοτικών παραμέτρων σε σπόρο βαμβακιού της ποικιλίας celia που καλλιεργήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λ

Λέσσης, Ναπολέων (2016) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανική παραγωγή παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λούβρος, Δημήτριος (2016) Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών και της οξειδωτικής σταθερότητας δειγμάτων ελαιολάδου παραγόμενου στην περιοχή της Κέρκυρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μήττας, Ιωάννης (2016) Παραγωγή ξινόμαυρου Οίνου "Παλιοκαλιάς" και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μεταξάς, Ιωάννης (2016) Στάση και απόψεις καταναλωτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης σχετικά με την αγορά νωπού κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη (2016) Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σεϊζης, Παναγιώτης (2016) Η εκτροφή σαλιγκαριών στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τζέμου, Μυρσίνη (2016) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης παραδοσιακού λουκάνικου με πρότυπες μεθόδους και συσχέτιση με τις τιμές που προκύπτουν από την τεχνική του εγγύς υπέρυθρου (NIR)- δημιουργία καμπύλης βαθμονόμησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιαντού, Βασιλική-Ξένια (2016) Η εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαζάκης, Μιχάλης (2016) Συνεταιρισμός μαστιχοπαραγωγών Χίου: σχέσεις και παράγοντες μεταξύ μελών και συνεταιρισμού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Wed Jan 20 01:04:55 2021 EET.

Created by  Elidoc

To Top