Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 27.

Μιχαηλίδης, Ευάγγελος (2022) Μέθοδοι αύξησης χρόνου ζωής τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπιλμπίλη, Μαρία (2022) Ασηπτική διεργασία και συσκευασία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκικάκης, Μάριος (2021) Μικροβιολογικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του βουτύρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιούτα, Βασιλική (2021) Παραγωγή και τυποποίηση παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αναστασιάδου, Σοφία (2021) Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τα ενεργητικά χαρακτηριστικά του ερυθρού οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζαφειρίδου, Εμμέλεια (2021) Σε εμφιαλωμένα ύδατα τρέχουσες εξελίξεις στη νομοθεσία όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο και την επισήμανση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αβραμίδου, Βαλέρια and Τζήκα, Νικολέτα Μυρτώ (2021) Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου με προσμίξεις αποξηραμένων φρούτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκούλιου, Βάια (2021) Η βιολογική καλλιέργεια της ρίγανης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστή, Τριανταφυλλιά (2021) Οργανικά οξέα και τα άλατά τους για τη βελτίωση της γεύσης και η χρησιμοποίηση και δράση τους στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσερνάκη, Σταυρούλα (2021) Βιοαντιδραστήρες και χρήσιμα βιολογικά προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κανδύλη, Ιωάννα (2021) Κεφίρ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαλούδη, Ελισσάβετ (2021) Εναλλακτικά είδη γάλακτος - φυσικοχημική ανάλυση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αφεντούλη, Αλίκη (2021) Διαγράμματα ροής παρασκευής μπύρας και σύστημα ISO 22.000. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αλεξανδρίδου, Βασιλική and Αναστασίου, Παρασκευή (2020) Φυσικοχημικές ιδιότητες του πρόβειου γάλακτος και πρόβειου τυριού. Συγκριτική μελέτη με το κατσικίσιο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλάντζας, Γεώργιος (2020) Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κροντηρά, Ελένη (2020) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μάνη, Δέσποινα (2020) Χαρακτηριστικές ιδιότητες προβιοτικών και πρεβιοτικών σε συνάρτηση με την υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σδραυκάκη, Μαρία - Ζωή (2020) Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης σε δείγματα γέλης Aloe Vera. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πίος, Αντώνιος (2019) Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γάλακτος UHT. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κεχαγιάς, Βασίλειος (2018) Ασφάλεια τροφίμων και νέοι διατροφικοί κίνδυνοι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρούσσος, Ανδρέας (2018) Μικροβιολογία ανθότυρου Με έμφαση στις μεθόδους ανάλυσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκένδος, Ευάγγελος (2018) Production of different types of bread and bakery products. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αποκρημιώτη, Ζωή (2017) Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπούρχα, Αργυρούλα (2009) Μικροβιολογία νερού από την πηγή στην κατανάλωση κίνδυνοι για την δημόσια υγεία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τασούλη, Αλεξάνδρα-Ασπασία (2009) Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δερμετζή, Γκιούνερ (2009) Καθαριότητα και υγιεινή σε μια μονάδα επεξεργασίας τροφίμων = Cleanness and hygiene in a food processing unit. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σμέρου, Αγγελική (2006) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία κρεάτων και πουλερικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sun Dec 22 01:18:48 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top