Up a level |
Κωτσίδου, Ζωή (2007) Τεχνολογία παρασκευής τυριών και ελαττωμάτων που παρουσιάζονται. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζερκούλη, Αργυρώ and Σιδέρη, Μαρία (2006) Η επίδραση των επεξεργασιών του γάλακτος στα ανόργανα συστατικά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Δεδούση, Μαρία (2006) Ο ρόλος της διατροφής του ζώου στις πτητικές αρωματικές ενώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αβραμίδου, Μαρία and Αμπάρη, Ουρανία (2006) Βιοχημικές διαδικασίες κατά την ωρίμανση των τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκουργκούτας, Λάζαρος and Καϊάφας, Νικόλαος (2006) Ανίχνευση νοθείας στα γαλακτοκομικά προϊόντα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζιάρκας, Γεώργιος (2005) Φυσικοχημικές ιδιότητες του αγελαδινού γάλακτος και η επίδραση της θερμοκρασίας στα συστατικά του = Physicochemical properties of cow’s milk and influence of temperature on chemical components. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc