Up a level |
Κουρτελή, Ειρήνη (2007) Η μέθοδος ταχείας κατάψυξης για την παραγωγή κατεψυγμένου σπανακιού και λαχανικού μπιζελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χαλεποπούλου, Αγνή (2007) Επίδραση των ιχνοστοιχείων και των μετάλλων στη διατροφή του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κατσούρη, Μαργαρίτα (2006) Παραδοσιακά προϊόντα Νάξου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουκουτάρα, Ευθυμία (2006) Πρόσθετες αντιοξειδωτικές ουσίες στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc