Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 4.

Κουρτελή, Ειρήνη (2007) Η μέθοδος ταχείας κατάψυξης για την παραγωγή κατεψυγμένου σπανακιού και λαχανικού μπιζελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαλεποπούλου, Αγνή (2007) Επίδραση των ιχνοστοιχείων και των μετάλλων στη διατροφή του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσούρη, Μαργαρίτα (2006) Παραδοσιακά προϊόντα Νάξου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουκουτάρα, Ευθυμία (2006) Πρόσθετες αντιοξειδωτικές ουσίες στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Fri Mar 29 01:21:09 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top