Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 12.

Thesis

Ρίζου, Παναγιώτα (2012) Επεξεργασία και εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού "ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ" και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαϊωάννου, Ειρήνη (2010) Βιολειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Νάστου, Ανδρομάχη (2010) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζή, Κωνσταντίνα (2010) Χημικός και μικροβιολογικός έλεγχος ζύμης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλυβά, Αικατερίνη (2009) Η αντιοξειδωτική διατροφική αξία της τομάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιχαλοπούλου, Άννα-Μαρία (2009) Τα αιθέρια έλαια, προέλευση, απομόνωση και η χρήση τους στην βιομηχανία τροφίμων και κοσμετολογίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηπέτρου, Κωνσταντίνα (2008) Βιομηχανική τυποποίηση του καπνού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πίντζου, Μαρία (2008) Ποιοτικός έλεγχος ελαιολάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαμβακάς, Παναγιώτης (2008) Παραγωγή - ποιότητα και τυποποίηση κρητικών προϊόντων (καλιτσούνια) και σύστημα HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καβρουλάκη, Ανδρομάχη (2006) Γραβιέρα Κρήτης: παραγωγή - υγιεινή - ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λογαρούδης, Γεώργιος (2006) Κρέας: η δομή, η χημεία, η μικροβιολογία και τα προϊόντα του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαϊδη, Πετρούλα (2006) Η παραγωγική διαδικασία της ζάχαρης και τα παραπροϊόντα της. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Wed May 12 01:17:54 2021 EEST.

Created by  Elidoc

To Top