Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 22.

Τσιατσού, Μαρία (2017) Τεχνολογία και ποιότητα παραδοσιακού γιαουρτιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστόπουλος, Αθανάσιος (2017) Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρουσιάδου, Χαρούλα (2017) Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων σε επιχειρήσεις Ζαχαροπλαστικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καραγιάννη, Φωτεινή (2017) Ποιοτικός έλεγχος νωπού γάλακτος- Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της ΟΜΧ, με τη συσκευή μ-TRAC. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη (2016) Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λέσσης, Ναπολέων (2016) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανική παραγωγή παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιαντού, Βασιλική-Ξένια (2016) Η εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Χριστίνα (2015) Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πετροπούλου, Αναστασία (2015) Ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κτενά, Δήμητρα (2015) Υγιεινή, ασφάλεια και έλεγχος του γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γατσούλη, Ελένη (2015) Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος του τυριού "μανούρι". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδης, Νικόλαος (2015) Ποιοτικός Έλεγχος Γραβιέρας Κρήτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μασταλούδη, Αναστασία (2015) Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακίδου, Μαρία (2015) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τριμπίνιο, Κατερίνα (2015) Σύστημα ποιότητας στην συσκευασία και την τυποποίηση των οπωροκηπευτικών=Quality system in the packaging and standardization of fruit and vegetables. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπάναλη, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στεφανίδης, Ιωάννης (2014) Ποιοτικός έλεγχος τυριού φέτα που πωλείται επί ζυγίω. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αρβανιτάκης, Σπυρίδων (2014) Μελέτη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης LOUNGE BAR. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαένα, Μαρία-Ευφροσύνη (2010) Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βαγγέλη, Αικατερίνη (2009) Οργάνωση εργαστηρίου ελέγχου ποιότητας ελαιολάδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αγοράκης, Σταύρος (2009) Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πασχαλίδης, Βασίλειος (2008) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Tue Apr 23 01:21:14 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top