Up a level |
Βάνα, Ειρήνη (2022) Διαδικασία παραγωγής τυποποίησης και συσκευασίας ελαιόλαδου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσίπαρη, Αικατερίνη (2022) Επίδραση των μεθόδων συσκευασίας στη συντήρηση του κρέατος και των κρεατοσυσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σταβιάνης, Γεώργιος (2022) Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φωτιάδου, Ευαγγελία (2022) Εφαρμογή HACCP σε παραγωγική διαδικασία κρουασάν. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσούκα, Στυλιανή (2022) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε παραγωγική διαδικασία τυριού φέτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κοϊμτσίδης, Θεοδόσιος (2021) Παραγωγή μεταποίηση και συσκευασία κρόκου Κοζάνης (Crocussativus L.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc