Up a level |
Δήμτσα, Παρασκευή (2021) Αξιολόγηση της χημικής ανάλυσης, της μικροβιολογικής ασφάλειας και της δράσης της λυσοζύμης στο γάλα όνου στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βούρου, Αικατερίνη (2021) Τεχνολογία παρασκευής τυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βασδραβανίδης, Χρήστος (2019) Διαχείριση του πρωτογάλακτος σε μόσχους και αμνοερίφια γαλακτοπαραγωγής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεσίδου, Κλεονίκη (2018) Assesment of thw chemical analysis and microbiological safety of spices commercialized in north Greece. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Απτή, Εμράχ (2014) Οργάνωση και λειτουργία σηροτροφικής μονάδας στο Σουφλί. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μητακούδης, Σωτήριος (2013) Μαστίτιδα των αγελάδων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καλαμπάκας, Γεώργιος (2013) Γενετική βελτίωση βοοειδών γαλακτοπαραγωγής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσουκάτος, Γεώργιος (2012) Βελτίωση ποιότητας γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc