Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου στις επιχειρήσεις εστίασης: υγιεινή και ασφάλεια

Κυρίτσης, Δημήτριος Π. (2018) Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου στις επιχειρήσεις εστίασης: υγιεινή και ασφάλεια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
M10_2018.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη των κινδύνων που δημιουργούνται από/ και στην εργασία, καθώς και η επίδραση τους στην σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων, τόσο γενικά όσο και ειδικότερα στον κλάδο της εστίασης. Παράλληλα μελετάται το πλαίσιο της υγείας

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τοπαλίδης Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων, Εκτίμηση κινδύνων στον τομέα της εστίασης, Νομοθετικό πλαίσιο υγιεινής και ασφάλειας
Subjects: Ε > Εργασία και εργαζόμενοι - Μέτρα ασφαλείας
Ε > Εργασία και εργαζόμενοι - Υγεία και υγιεινή
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 27 Sep 2018 09:12
Last Modified: 27 Sep 2018 09:12
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/9736

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top