Κυρίτσης, Δημήτριος Π. (2018) Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου στις επιχειρήσεις εστίασης: υγιεινή και ασφάλεια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
M10_2018.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) |
Abstract
Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη των κινδύνων που δημιουργούνται από/ και στην εργασία, καθώς και η επίδραση τους στην σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων, τόσο γενικά όσο και ειδικότερα στον κλάδο της εστίασης. Παράλληλα μελετάται το πλαίσιο της υγείας
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Τοπαλίδης Γεώργιος |
Uncontrolled Keywords: | Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων, Εκτίμηση κινδύνων στον τομέα της εστίασης, Νομοθετικό πλαίσιο υγιεινής και ασφάλειας |
Subjects: | Ε > Εργασία και εργαζόμενοι - Μέτρα ασφαλείας Ε > Εργασία και εργαζόμενοι - Υγεία και υγιεινή |
Divisions: | Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 27 Sep 2018 09:12 |
Last Modified: | 27 Sep 2018 09:12 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/9736 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |