Έρευνα για την αποτελεσματικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου

Ευαγγελοπούλου, Δέσποινα (2009) Έρευνα για την αποτελεσματικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap11_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (749kB)

Abstract

Η ανάγκη για ηλεκτρονικό εμπόριο προέκυψε από την απαίτηση για καλύτερη χρήση των τεχνολογιών όπως είναι η πληροφορική και οι επικοινωνίες. Στόχος της εργασίας είναι να βελτιωθούν οι σχέσεις, οι συναλλαγές και η επικοινωνία στις ηλεκτρονικές επιχειρηματικές διαδικασίες είτε αυτοί είναι οι ίδιες οι επιχειρήσεις, είτε οι επιχειρήσεις πελάτες ή προμηθευτές, είτε απλοί καταναλωτές είτε οι τραπεζικοί οργανισμοί ή ακόμα και οι δημόσιοι φορείς. Η τεχνολογία είναι πλέον ώριμη να υποστηρίζει τις παραπάνω αμφίδρομες σχέσεις παρέχοντας ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις. Έχοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω ως γνώμονα υλοποιήθηκε η εργασία κάνοντας μια έρευνα για την «αποτελεσματικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου». Κατασκευάστηκε, ένα ερωτηματολόγιο 12 ποικίλων ερωτήσεων οι οποίες θα βοηθούσαν στη συγκέντρωση όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες γύρω από την έρευνα.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Κατηγορίες ηλεκτρονικού εμπορίου, Ηλεκτρονικό λιανεμπόριο, Ασφάλεια διαδικτύου
Subjects: Ε > Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο - Δίκαιο και νομοθεσία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 17 Mar 2015 10:25
Last Modified: 09 Nov 2015 15:49
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/827

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top